Kirjailija Miia Moisio
Kansi Satu Kontinen
Genret Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789524035316
Ilmestymispäivä 11.09.2024
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Hidasta elämää
Kirjastoluokka 17.3

Toivon kirja narsistin haavoittamalle

Kohti vahvistumista

Miia Moision Toivon kirja narsistin haavoittamalle kuvaa, millaista on olla parisuhteessa narsistin kanssa, ja antaa keinoja siitä toipumiseen.

Narsisti rakkauspommittaa kumppaniaan ja sekoittaa hänen päänsä, kun ihana rakkaus ja kaltoinkohtelu vuorottelevat. Hän voi kohdistaa puolisoonsa henkistä, taloudellista, seksuaalista ja fyysistä väkivaltaa. Kun suhde päättyy, uhri alkaa usein ihmetellä, mitä tapahtui. Miksi valitsin tuollaisen puolison, miksi jäin?

Tunnelukkoterapeutti Miia Moisio muistuttaa Hidasta elämää -kirjassaan Toivon kirja narsistin haavoittamalle, että narsistiin lankeaminen ei ole tyhmyyttä vaan manipulointi on kuin henkinen koukku. Erityisesti herkän ja empaattisen ihmisen on helppo tarttua siihen, mutta siitä on vaikea päästä irti.

Suhde narsistin kanssa paljastaa työstämättömät lapsuuden haavat sekä tunnelukot. Uhrin rooliin ei tarvitse kuitenkaan jäädä ikuisesti, sillä aina on mahdollista toipua. Kun alistumisen rajat tulevat vastaan, piilossa olleiden voimavarojen on aika nousta esiin ja tunnelukkojen avaaminen voi alkaa.

Cover