Kirjailija Jennifer McMahon
Suomentaja Sari Karhulahti
Kansi Satu Kontinen
Alkuteos The Winter People
Kieli suomi
Genret Rikos ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523760363
Ilmestymispäivä 03.11.2020
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 84.2

Talven lapset

Surun ja rakkauden sävyttämä kummitustarina täynnä vanhoja legendoja

Vermontissa sijaitseva West Hallin kylä tunnetaan arvoituksellisista katoamistapauksista ja vanhoista legendoista. Mysteereistä suurin on Sara Harrison Shean tapaus vuodelta 1908, jolloin hänet löydettiin kuolleena keskeltä lumen peittämää peltoa vain kuukausi hänen pienen tyttärensä traagisen kuoleman jälkeen.

19-vuotias Ruthie asuu Shean entisellä maatilalla äitinsä Alicen ja pikkusiskonsa kanssa. Alicen vaatimuksesta perhe elää ilman nykyaikaisia mukavuuksia. Eräänä aamuna Ruthie huomaa äitinsä kadonneen. Etsiessään vihjeitä Alicen makuuhuoneesta Ruthie löytää Sara Harrison Shean salaisen päiväkirjan lattialankkujen alta. Ruthien uppoutuessa vuosisadan takaiseen mysteeriin hän huomaa, ettei ole ainut, joka etsii jotakin kadotettua. Mutta kovinkaan routa ei voi peittää kaikkia salaisuuksia ikuisesti.

Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.

Cover

Lisää kirjailijalta