Lukija Anniina Piiparinen,Lauri Kortelainen
Genret Huumori Tietokirjat
ISBN 9789523765481
Ilmestymispäivä 27.06.2022
Sidosasu Äänikirja
Sarja Treffikoettelemuksia
Kirjastoluokka 14.8

Taidankin tästä lähteä

Hauskimmat ja hirveimmät treffikokemukset II

Seksiä lääkärin vastaanotolla ja muita mieleen painuneita tarinoita treffeiltä

Maiju Markkasen ja Tero Tiittasen hulvaton Taidankin tästä lähteä tarjoaa mieleen painuneita ja kummallisia treffitarinoita viihdyttämään jokaista deittiviidakossa joskus seikkaillutta.

Deittailuviidakossa on helppo eksyä, vaikka kompassi olisi mukana ja omat eväät valmiina. Loputtomat mahdollisuudet, ulkonäön perusteella tehdyt swaippaukset ja satunnaisten keskustelujen pohjalta vedetyt johtopäätökset ohjaavat meitä kerta toisensa jälkeen erikoisiin tilanteisiin. Joskus vastassa on huikea tyyppi, joka on kuitenkin täysin väärä juuri sinulle. Toisinaan kohtaat törppöjä ja välillä jonkun, jonka kanssa kolhitte toistenne egoja tai ette ymmärrä toisianne alkuunkaan.

Ehkä kuitenkin lopulta löydät sen, mistä unelmoit, ja kaikki deittitarinasi ovat kaikessa kamaluudessaan ja hauskuudessaan vain muistoja. Mutta sillä aikaa voit viihdyttää itseäsi tähän kirjaan kootuilla treffitarinoilla. Mukana on myös tarinoita, joissa huonot treffit ovatkin olleet alku hienolle parisuhteelle.

Taidankin tästä lähteä on Maiju Markkasen ja Tero Tiittasen toinen kirja hauskoista ja hirveistä treffikokemuksista. Se on tarkoitettu jokaiselle, joka on joskus käynyt treffeillä, ja se toimii myös vertaistukena kaikille niille, jotka ovat deittailussaan jo epätoivon partaalla.

Cover