Kirjailija Frida Gråsjö
Suomentaja Heli Ikäheimo
Lukija Satu Paavola
Kansi Rasmus Pettersson
Alkuteos Elva smaker av kärlek
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524035774
Ilmestymispäivä 16.08.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Rosnäs 5
Kirjastoluokka 84.2

Rakkauden yksitoista makua

Jäätelö tepsii moneen suruun

Frida Gråsjön Rosnäs-sarjan päätösosa Rakkauden yksitoista makua kertoo eläkeikää lähestyvästä Elsasta, joka löytää pakon edessä elämälleen uuden, suussa sulavan suunnan.

Viimeinen silaus punaista huulipunaa ja pankinjohtaja Elsa Blom on valmis. Alkamassa on johtoryhmän kokous, jossa päätetään uudistuneen organisaation suuntaviivat. Siihen, mitä kokouksessa lopulta tapahtuu, Elsa ei ole varautunut.

Sisuuntunut Elsa ei vaivu itsesääliin vaan etsii itselleen uuden uran: hän ottaa harkitun riskin ja lähtee mukaan jäätelöbisnekseen. Mitä siitä, että hänellä ei ole aavistustakaan, miten jäätelöä valmistetaan? Tarvitaan vain kermaa, sokeria ja ripaus taikaa. Elsa käärii hihansa, kietaisee essun ylleen ja ryhtyy toimeen. Taivaalle kertyviä rankkasadepilviä hän ei vielä huomaa.

Frida Gråsjön Rakkauden yksitoista makua innostaa kokeilemaan siipiään, olipa sitten minkä ikäinen tahansa. Pikantin herttainen hyvän mielen tarina tarjoaa yrittämisen ja onnistumisen iloa sekä sielua hellivän maukasta jäätelöä.

Cover