Kirjailija Frida Gråsjö
Suomentaja Heli Ikäheimo
Kansi Rasmus Pettersson
Alkuteos Drömläge för dystra hjärtan
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789524031707
Ilmestymispäivä 08.07.2024
Sidosasu Jättipokkari
Sarja Rosnäs 4
Sivumäärä 272
Koko (mm x mm) 136 x 209
Kirjastoluokka 84.2

Synkkien sydänten kesälaidun

Maaseudun lumoa ja perhosia vatsanpohjassa

Frida Gråsjön Rosnäs-sarjan neljäs osa Synkkien sydänten kesälaidun hellii lukijaansa kauniilla miljööllä, rakastettavilla henkilöhahmoilla ja vuosikertaviinillä.

13 viikkoa. Niin paljon lomaa Dina Dimovicille on kertynyt työstään tv-tuottajana, ja hän aikoo pitää sen kaiken – alkaen nyt heti. On aika suunnata maaseudulle toipumaan, sillä yksityiselämä ja työ ovat umpisolmussa.

Kun Dina saapuu vuokramökilleen, hän huomaa sen olevan pahainen aitta. Bussi ei kulje, ruokakauppaan on kilometrien matka. Miten ulkovessaan ja -suihkuun voisi ikinä tottua? Dina päättää lähteä takaisin Tukholmaan, mutta ennen lähtöään hän vierailee lähellä sijaitsevassa upeassa kartanossa. Kun käy ilmi, että kartanon ravintola kaipaa viiniasiantuntijaa, Dina päättää harkita lähtöään vielä kerran. Ja onhan ravintolassa myös komea kokki.

Frida Gråsjön Synkkien sydänten kesälaidun kehottaa tarttumaan elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Aistikylläinen, toiveikas hyvän mielen tarina herättää kaipuun kesään ja luonnon helmaan

Cover