Kirjailija Helene Flood
Suomentaja Virpi Vainikainen
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Elskeren
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523767140
Ilmestymispäivä 28.12.2023
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Rakastaja

Kuinka hyvin tunnet naapurisi?

Helene Floodin Rakastaja on terävä psykologinen trilleri täydellisen harmonisesta yhteisöstä, jonka salaisuuksien on aika tulla päivänvaloon

Kastanjesvingenissä, rauhallisella alueella kivenheiton päässä Oslon keskustasta, ei koskaan tapahdu mitään. Se on paikka, jossa jokainen lapsiperhe haluaisi asua. Tutkijana työskentelevä Rikke asuu yhdessä kompleksin neljästä tilavasta asunnosta miehensä Asmundin ja heidän kahden lapsensa kanssa. Elämä on rauhallista, harmonista, täydellistä.

Kaikki muuttuu, kun heidän naapurinsa Jørgen murhataan raa’asti kotonaan. Poliisi ja lehdistö valtaavat naapuruston, ja pian käy selväksi, että kaikilla oli motiivi tappaa Jørgen, jopa Rikkellä itsellään. Kuinka paljon naapurit oikeastaan tietävät toisistaan?

Tutkinnan edetessä poliisien huomio kääntyy myös Rikkeen ja hänen perheeseensä. Onko heidänkään idyllinsä ollut aivan niin puhtoista kuin he antavat ulospäin ymmärtää? Helene Floodin psykologinen trilleri Rakastaja raottaa täydelliseltä näyttävän yhteisön ulkokuorta ja paljastaa sisällä piileskelevät salaisuudet, joiden vuoksi joku on valmis tappamaan.

Cover

Lisää kirjailijalta

Kirja,Sidottu
Rakastaja
Kirja,Sidottu