Kirjailija Rebekka Härkönen
Lukija Krista Putkonen-Örn
Kansi Timo Numminen
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus
ISBN 9789523768246
Ilmestymispäivä 18.10.2023
Sidosasu Äänikirja
Sarja Walta 2
Kirjastoluokka 84.2

Pihtiote

Onko rikollisuus sairaus, jonka voi parantaa?

Rebekka Härkösen Walta-dekkarisarjan toisessa osassa tinkimättömän rikostoimittajan työpöydälle lävähtävät rikollisjengien veriset välienselvittelyt ja kyseenalaiset viranomaistoimet

Rikostoimittaja Suuna Walta kuulee kuolonuhreja vaatineesta yliajosta. Poliisi pysyy oudon vaitonaisena onnettomuudeksi kutsutusta tapauksesta, ja Suunan toimittajanvaistot heräävät. Löydettyään kolme luodinreikää onnettomuusauton tuulilasista Suuna tietää osuneensa uutissuoneen.

Yliajon uhri on poliisille tuttu mies, jota viranomaiset olivat auttaneet irtautumaan rikollisjengistä. Mainetta niittäneen exit-hankkeen nokkaan nostettu rikosylikonstaapeli Jens Jäämeri ei tiedä, mikä exit-ohjelmassa meni pieleen, mutta todiste epäonnistumisesta makaa nyt ruumishuoneella ja koko irtautumishankkeen tulevaisuus on vaakalaudalla.

Rebekka Härkösen Walta-dekkareiden tarinat kumpuavat tosielämästä. Pihtiotteessa tinkimättömän rikostoimittajan työpöydälle lävähtävät rikollisjengien veriset välienselvittelyt ja kyseenalaiset viranomaistoimet.

Cover