Kirjailija Meg Arroll
Suomentaja Jouni Avelin
Kansi Anna Makkonen
Alkuteos Tiny Traumas
Genret Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat
ISBN 9789524032025
Ilmestymispäivä 03.01.2024
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 14

Pienet traumat

Henkisten haavojen suuret vaikutukset

Kun mikään ei vaivaa mutta kaikki on vähän pielessä

Psykologi Meg Arroll kertoo kirjassaan Pienet traumat, kuinka tunnistamme vastoinkäymisten vaikutukset ja käännämme ne vahvuuksiksemme.

Tuntuuko sinusta siltä, että kuljet elämäsi läpi kuin unessa, kykenemättä osallistumaan siihen täysipainoisesti? Että mikään elämässäsi ei varsinaisesti ole vialla, mutta silti kaikki tuntuu vaikealta? Syynä voivat olla pienet traumat, joita et ole edes huomannut saaneesi. Sellaisia voivat olla esimerkiksi kiusatuksi joutuminen, äkillinen ympäristön vaihdos, suorittamispaine ja taloudelliset huolet.

Jos tiedostat nämä sinua vaivaavat elämän kolhut, voit kääntää ne vahvuuksiksesi muodostamalla psykologisen immuniteetin, joka auttaa sinua selviytymään myös tulevista isoista traumoista. Kirjassa psykologi Meg Arroll soveltaa ongelmien käsittelyyn kolmivaiheista lähestymistä: tiedostaminen, hyväksyminen ja toiminta. Hän käyttää pieniä traumoja esitellessään esimerkkitapauksia potilaistaan ja tarjoaa myös harjoituksia, joilla lukija voi käsitellä omia vastaavia pieniä traumojaan.

Cover

Lisää kirjailijalta