Kirjailija Frank Schätzing
Suomentaja Heli Naski
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Der Schwarm
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789524033107
Ilmestymispäivä 24.05.2023
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Pedot

Syvyyksissä odottaa jotakin tappavaa

Frank Schätzingin Pedot on hyytävä romaani vedenalaisesta katastrofista ja tutkijoista, jotka taistelevat pelastaakseen ihmiskunnan tulevaisuuden

Kalastaja katoaa jäljettömiin Perun edustalla. Erittäin myrkylliset meduusat piirittävät Australian rannikkoa valtavina parvina. Valaat saapuvat Kanadan edustalle epätavallisen myöhään ja käyttäytyvät oudon aggressiivisesti. Jokin on kääntänyt meressä elävät olennot ihmistä vastaan, ja biologi Sigur Johanson kollegansa Leon Anawakin kanssa pelkää edessä häämöttävän katastrofin vaarantavan koko ihmisrodun tulevaisuuden.

Ekologisten katastrofien kasautuessa alkaa vaikuttaa siltä, että joku tai jokin tahtoo kostaa ihmiskunnalle luontoa kohtaan tehdyt julmuudet. Kun öljynporaajat löytävät Norjanmeren pohjasta miljoonittain outoja matoja, joilla on valtavat pihtileuat, käynnistyy kilpajuoksu aikaa vastaan, jonka puristuksessa Sigur ja Leon joutuvat kohtaamaan kaikista pahimmat painajaisensa.

Frank Schätzingin Pedot on kiihkeätempoinen ekojännäri. Siitä tuli ilmestyttyään hetkessä bestseller, jota on myyty maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa kappaletta.

Cover

Lisää kirjailijalta

Kirja,Sidottu
Kirja,Pokkari