Kirjailija Sara Ochs
Suomentaja Laura Liimatainen
Lukija Sanna Majuri
Kansi Bantam
Alkuteos The Dive
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524030267
Ilmestymispäivä 16.07.2024
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 84.2

Paratiisin pinnan alla

Hengitä syvään

Sara Ochsin esikoistrillerissä Paratiisin pinnan alla unelma muuttuu painajaiseksi Thaimaan kristallinkirkkaissa vesissä.

Cass johtaa oppilaitaan ensimmäiselle sukellukselle upealla Koh Sangin rannikolla Thaimaassa. Cass on ohjannut monta vastaavaa sukellusta aiemminkin, mutta tällä kertaa asiat karkaavat nopeasti käsistä.

Kun Cass pääsee takaisin rantaan, yksi hänen oppilaistaan on kuollut ja toinen vakavasti loukkaantunut. Cass tietää, että hänen idyllinen elämänsä tropiikissa saattaa pian olla ohi. Joku tietää Cassin piilotteleman salaisuuden, ja Thaimaan kuvankauniissa maisemissa sukeltaessa voi helposti sattua onnettomuuksia. Etenkin, koska joku vaikuttaa varmistavan yksi murha kerrallaan, etteivät reppureissaajat koskaan lähde paratiisista. Ja Cassilla on tunne, että hän saattaa olla seuraava uhri.

Sara Ochsin maailmalla suureen suosioon noussut esikoistrilleri Paratiisin pinnan alla kertoo Thaimaassa asuvasta sukelluksenopettajasta, jonka menneisyys vyöryy päälle hyökyaallon lailla.

Cover

Lisää kirjailijalta