Kirjailija A. M. Frost
Kansi Eevaliina Rusanen
Kieli suomi
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus
ISBN 9789522795878
Ilmestymispäivä 10.10.2018
Sidosasu E-kirja
Sarja Jang 1
Sivumäärä 347
Kirjastoluokka 84.2

Näkymätön kuolema

Sodasta on tehty paljon kirjoja.
Ei tällaista.
Toimintasankarit ovat samanlaisia.
Ei tämä sankari.

Pohjoisesplanadi, ravintola Kämpin edusta, marraskuinen ilta 1939. Majuri Jang sytyttää savukkeen ja tarkkailee pois ajavan taksin pakokaasupilven läpi kolmea lähestyvää hahmoa kadulla. Jokin ei ole kohdallaan. Hyökkäys on todennäköinen. Kuka ja miksi?

Kun kohteena on Mannerheimin pojaksi huhuttu Suomen armeijan majuri Peder Jang, kyse ei ole henkilökohtaisesta kärhämästä. Tapaus liittyy koko maan kohtaloon, ja ensimmäisten venäläispommien moukaroidessa Pasilaa Jang on jo Karjalankannaksella estämässä vihollisen vyörymistä kohti Helsinkiä. Suomalaisten joukkoihin on kuitenkin soluttautunut petturi, ja kuviota sotkee myös puna-armeijan everstiluutnantti Zhdanov, joka apureineen punoo pirullisia juonia Terijoella.

A. M. Frostin Näkymättömässä kuolemassa jäänviileä toimintasankari Jang kohtaa talvisodan näyttämöllä vihollisista pahimmat ja naisista kauneimmat. Rohkeasti faktaa ja fiktiota yhdistelevä kerronta ja mehevät tilannekuvaukset riuhtaisevat mukaansa tapahtumiin tässä ja nyt. Romaani aloittaa uuden, Jang-kirjojen sarjan.

Cover