Kirjailija Rupert Holmes
Suomentaja Elina Salonen
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Murder Your Employer: The McMaster's Guide To Homicide
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523768727
Ilmestymispäivä 01.09.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja McMastersin murhaopas 1
Sivumäärä 480
Koko (mm x mm) 146 x 223
Kirjastoluokka 84.2

Näin murhaat pomosi

Korkeimpaan arvosanaan tarvitaan täydellinen rikos

Rupert Holmesin Näin murhaat pomosi on nyrjähtänyt mysteeri oppilaitoksesta, jossa jokaisen oppilaan tähtäimessä on moitteeton rikos

Epäonnistuitko murhayrityksessäsi? Ei hätää, voit saada toisen mahdollisuuden McMastersin akatemiassa, missä sinut koulutetaan tekemään täydellinen rikos. Päästäkseen opiskelemaan akatemiaan hakijalla täytyy kuitenkin olla eettinen syy poistaa maankamaralta joku, joka ei ole ansainnut sen enempää tai vähempää kuin kuoleman. Monelle oppilaalle tämä tarkoittaa omaa pomoa.

Kolme potentiaalista tulevaa tähtioppilasta kaapataan ja kuljetetaan tähän salamyhkäiseen opinahjoon silmät sidottuina, sillä edes akatemian oppilaat eivät tiedä sen sijaintia. Perillä he saavat tietää, että heidän lopputyönsä on suorittaa täydellinen murha, josta he eivät saa jäädä kiinni. Vielä monimutkaisemmaksi tilanteen tekee se, ettei kukaan estä oppilaita ottamasta toisiaan lopputyönsä aiheeksi.

Rupert Holmesin eriskummallinen ja mustaa huumoria tihkuva ensimmäinen McMastersin murhaopas Näin murhaat pomosi tutustuttaa murhaamisen saloihin ja maailman vaarallisimpaan oppilaitokseen, jossa vaikein suoritus on säilyä hengissä.

Cover