Kirjailija Ruth Jones
Suomentaja Helene Bützow
Kansi Tiia Javanainen
Alkuteos Love Untold
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789524032353
Ilmestymispäivä 26.04.2024
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Mikä jäi kertomatta

Suurinta rohkeutta on rakastaa

Ruth Jonesin Mikä jäi kertomatta on kaunis hyvän mielen kertomus rakkaudesta, perheen salaisuuksista ja siitä, että milloinkaan ei ole liian myöhäistä antaa anteeksi.

Grace Meredith täyttää pian yhdeksänkymmentä. Takana on pitkä elämä, mutta vielä on paljon tekemistä. Päiviä rytmittävät vierailut hoitokotiin, jossa asuvat niin Gracen elämänkumppani kuin paras ystäväkin. Kotitalo vaatii ylläpitoa, ja vapaahetkinä voi käydä uimassa meressä ja treenata joogaa.

Tytärtään Alysia Grace ei ole nähnyt kolmeenkymmeneen vuoteen. Menneisyyden vaietut asiat pyörivät mielessä, ja Grace päättää lähestyä tytärtään vielä kerran. Alysin tytär Elin ja tyttärentytär Beca ovat molemmat syvällä omissa elämänkriiseissään, rakkauden alku- ja loppupisteessä. Mutta mitä tapahtuu, kun pitkään pinnan alla muhineet salaisuudet paljastuvat?

Ruth Jonesin Mikä jäi kertomatta on kuin lämmin halaus, jossa haluaisi viipyä. Se on toiveikas kuvaus anteeksiannon mahdollisuudesta ja pulppuilevasta elämänilosta, joka kantaa synkimpienkin aikojen yli.

Cover

Lisää kirjailijalta