Kirjailija Steve Alten
Suomentaja Ilkka Rekiaro
Alkuteos Resurrection
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789525637762
Ilmestymispäivä 27.09.2012
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 430
Koko (mm x mm) 144 x 215
Kirjastoluokka 84.2

Mayojen testamentti

Ylösnousemus

Mayojen testamentti on täynnä toimintaa ja lopun aikojen uhkakuvia. Steve Alten punoo mayojen ennustukseen 2000-luvun maailmanpolitiikkaa, muinaista historiaa, myyttejä, tieteellisiä teorioita ja science fictionia.

Michael Gabriel pelasti ihmiskunnan tuhoutumiselta talvipäivänseisauksen aikaan 2012 ja katosi. Mutta kuten 500 vuotta sitten mayojen Popol Vuhissa ennustettiin, Michaelille syntyi kaksi poikaa: vaaleatukkainen, sinisilmäinen Jacob, joka on saanut lahjakseen epäinhimilliset fyysiset kyvyt, huikean älykkyyden ja kyvyn oivaltaa maailmankaikkeutta, sekä tummatukkainen Immanuel, joka torjuu geneettisen kutsumuksensa ja haluaa vain elää normaalia elämää. Ainoastaan yhdistämällä voimansa Gabrielin kaksoset voivat saada isänsä takaisin ja estää ihmiskuntaa toistamasta itsetuhoista käytöstä.

Mutta sinä kohtalokkaana päivänä kun kaksoset syntyvät, syntyy myös kaunis ja skitsofreeninen Lilith. Hänen kutsumuksensa on synkempi ja se johdattelee häntä kohti mayojen helvettiä Xibalbaa – ja kohti mahtavaa taistelua hyvän ja pahan välillä.

Cover

Lisää kirjailijalta