Kirjailija Milly Johnson
Suomentaja Ulla Lempinen
Lukija Anna-Riikka Rajanen
Kansi Laura Noponen
Alkuteos I Wish It Could Be Christmas Every Day
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523763364
Ilmestymispäivä 03.12.2021
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 84.2

Kirsikoita ja joulun taikaa

Joulun taikaa lumimyrskyn keskellä

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on joulun lämpöä täynnä oleva kertomus kuudesta ihmisestä, jotka ennennäkemätön lumimyrsky heittää yllättäen yhteen.

Vuosi on lähestymässä loppuaan, ja joulunalusaika tuo mukanaan Englannin kovimman lumimyrskyn vuosikausiin. Yorkshiren nummien keskellä seisoo hiljainen majatalo, josta tulee kohtalon oikusta suoja maantiet sulkevalta lumituiskulta kuudelle joulunviettoon matkustavalle ihmiselle.

Mary on yrittänyt saada pomonsa Jackin huomion jo neljän vuoden ajan, mutta Jack ei näe hänessä muuta kuin ahkeran työntekijän. Pitäisikö Maryn vihdoin unohtaa Jack ja siirtyä eteenpäin?

Bridgen ja Luken oli tarkoitus tavata vain viiden minuutin ajan allekirjoittaakseen vihdoinkin avioeropaperit. Kaikkein vähiten he haluavat olla jouluna saman katon alla.

Charlie ja Robin olivat matkalla Skotlantiin viettämään ikimuistoista joulua luksushotellissa. Täyttääkö pieni mutta kotoisa majatalo heidän odotuksensa ja toiveensa?

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on yhtä ihana ja lämmin kuin takkatuli pakkaspäivänä – täydellinen lukunautinto juhlakauteen.

Cover