Suomentaja Satu Ekman
Alkuteos Predestinación
Genret Lasten ja nuorten kirjat
ISBN 9789525637748
Ilmestymispäivä 07.08.2012
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Idhunin kronikat 3
Sivumäärä 400
Koko (mm x mm) 147 x 218
Kirjastoluokka 84.2

Idhunin kronikat III: Ennustus

Idhunin kronikoiden kolmannessa osassa taistelu vapaudesta jatkuu, mutta onko Idhunin sorretuilla kansoilla lainkaan toivoa?

Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta vaan taistelee planeetan rauhan palauttamiseksi.

Seikkailun edetessä Victoria on paljastunut Idhun-planeetan viimeiseksi yksisarviseksi, Jack viimeiseksi lohikäärmeeksi. Nuorten joukkoon on liittynyt myös Christian, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi lentävä käärme, shek. Yhdessä tuo kolmikko aikoo toteuttaa profetian ja pelastaa Idhun-planeetan velhon hirmuvallasta. Seikkailu on huima ja nuorten välillä roihuava suuren rakkauden kolmiodraama vain lisää jännitystä ja värikkäitä tapahtumakäänteitä.

Sarjan kolmas osa Ennustus paljastaa mitä tapahtui Tulihuippujen laavavirtaan pudonneelle Jackille. Edessä on järisyttävä taistelu ja lopulta Victoria joutuu päättämään, valitseeko elämän Jackin vai Christianin rinnalla.

Cover