Kirjailija Nita Prose
Suomentaja Katariina Kallio
Kansi Sarah Lehman
Alkuteos The Maid
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523761803
Ilmestymispäivä 24.01.2022
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Huonesiivooja

Hän tietää sinusta kaiken. Tiedätkö sinä hänestä mitään?

Nita Prosen Huonesiivooja-romaanissa ihastuttavan omintakeisen huonesiivoojan maailma kääntyy ylösalaisin, kun hän päätyy selvittämään hotellissa tapahtunutta murhaa

Molly Gray ei ole kuin muut ihmiset. Hän kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein väärin muiden aikomukset. Mollyn isoäiti järjesteli ja tulkitsi Mollyn elämän hänen puolestaan, antaen Mollylle yksinkertaiset säännöt, joiden mukaan elää elämäänsä.

Siitä lähtien, kun isoäiti menehtyi muutama kuukausi sitten, on Molly joutunut kohtaamaan monimutkaisen maailman itsekseen. Hän heittäytyy täysillä työhönsä, jossa hän loistaa persoonallisuutensa, millimetrintarkan siivousjälkensä ja virheettömän etikettinsä vuoksi.

Mollyn järjestelmällinen elämä kääntyy kuitenkin yhtäkkiä ylösalaisin, kun hän astuu sisään pahamaineisen ja äveriään herra Blackin sviittiin. Hotellin vakiovieraan asumus on täysin romuna, ja itse herra Black makaa sängyssä menehtyneenä. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hän eriskummallisen käytöksensä vuoksi poliisin pääepäilty. Salaperäisten sattumusten keskipisteeseen joutunut Molly saa apua yllättävältä taholta, ja apuriensa kanssa hänen on selvitettävä, mitä herra Blackille oikein tapahtui, ennen kuin on liian myöhäistä.

Nita Prosen Huonesiivooja on suljetun paikan murhamysteeri ja sydäntä lämmittävä tarina siitä, millaista on olla kuin kuka tahansa meistä mutta silti täysin erilainen.

Cover

Lisää kirjailijalta

Huonesiivooja
Kirja,Sidottu