Kirjailija J. P. O'Connell
Suomentaja Nina Mäki-Kihniä
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Hotel Portofino
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523766051
Ilmestymispäivä 01.11.2022
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 84.2

Hotelli Portofino

Kiehtova sukutarina Mussolinin ajan Italiasta

J. P. O’Connellin esikoisromaani Hotelli Portofino on mukaansatempaava tarina brittiperheestä, joka avaa luksushotellin 1920-luvun Italian maagiselle Rivieralle.

Bella Ainsworth on vauraan englantilaisen teollisuusperheen perillinen, jonka rakkaus on johdattanut Italiaan. Sukunsa turvin hän avasi luksushotelli Portofinon kuvankauniille Rivieralle, mutta vain muutamassa viikossa hotellista on tullut valtava taakka. Hotellin äveriäät ja itsekkäät vieraat ovat vaativia ja vaikeita miellyttää. Samaan aikaan Bella ja Portofino ovat joutuneet korruptoituneen paikallispoliitikon silmätikuksi.

Bellan avioliitto on myös murtumaisillaan ja hänen lapsensa yrittävät tulla toimeen maailmansodan aiheuttamien seurausten kanssa. Kriisien keskellä Ainsworthin perheen toiveet kohdistuvat Bellan poikaan Lucianiin, jonka avioliitto varsin potentiaalisen neidon kanssa voisi pelastaa koko suvun.

J. P. O’Connell johdattaa esikoisromaanissaan Hotelli Portofino lukijan 1920-luvun lumoavalle Rivieralle ja keskelle sukudraamaa. Kirja on ehdoton lukuelämys Downton Abbeyn ja The Crownin faneille. Hotelli Portofino -kirjaan perustuva tv-sarja nähdään Ylellä vuoden 2022 aikana.

Cover

Lisää kirjailijalta