Kirjailija Johanna Elomaa
Lukija Ellinoora Leikas
Kansi Satu Kontinen
Genret Lasten ja nuorten kirjat
ISBN 9789524031424
Ilmestymispäivä 17.08.2023
Sidosasu Äänikirja
Sarja Hidasta elämää
Kirjastoluokka 84.2

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

Herkkyys on voimaa!

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit on valloittava satu siitä, miten jokainen voi löytää oman supervoimansa.

Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjasta tuttu Oliver Oranki on kaapattu! Viidakkorumpali kertoo, että karvattomat otukset ovat vieneet hänet kiertävään sirkukseen. Hänet on pelastettava takaisin Paratiisimetsään, joten Pilvi Perhonen ja Milla-Maria Makakiapina panevat pompuksi.

Pelastusretken aikana Pilvi ja Milla-Maria tapaavat ainutlaatuisia eläimiä, joista kukin kamppailee omien epävarmuuksiensa kanssa. He oppivat jokaisesta kohtaamisesta uutta, ja humoristisesta matkasta muodostuu koskettava ja ikimuistoinen.

Johanna Elomaan toinen Hidasta elämää -lastenkirja Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit kantaa voimaannuttavaa viestiä: Herkkyys on voimavara, ja peloista luopumalla voi löytää oman supervoimansa. Kun uskallamme luottaa itseemme, olemme voittamattomia! Satu Kontisen ihastuttavasti kuvittama tarina on suunnattu 6–9-vuotiaille.

Cover