Genret Asiaproosa Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat
ISBN 9789523764453
Ilmestymispäivä 11.01.2022
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 36.13

Etätyön hyvinvointiopas

Virkeiden työpäivien puolesta

Etätyön hyvinvointiopas antaa eväät parempaan työelämään kotona ja konttorilla.

Etätyö saapui ryminällä suomalaiseen työkulttuuriin vasta koronan vuonna 2020, vaikka se on ollut teknisesti mahdollista jo pitkään. Etätyöstä löydettiin heti paljon hyviä, mutta ajan kuluessa myös huonoja puolia. Tulevina vuosina rakentuu uudenlainen työkulttuuri, jossa on olennaista huomioida etätyön erityisyys. Tämän tueksi kirjoitettu opas auttaa sinua ja työyhteisöäsi kukoistamaan etätyössä tai lähi- ja etätyön hybridimallissa.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimon ja Riikka Ilmivallan Etätyön hyvinvointiopas tarjoaa tietoa työskentelyyn liittyvien valintojen tueksi sekä konkreettisia vinkkejä arjen tilanteisiin. Mitkä asiat vaikuttavat eniten yksilön ja tiimin hyvinvointiin ja miten niitä voi vahvistaa? Onko etätyö erilaista aivojen kannalta? Miten liikkumisen lisääminen työpäivän aikana vaikuttaa luovuuteen ja ongelmanratkaisukykyyn? Mitkä ovat kolme tärkeintä ravintovalintaa erityisesti etätyössä?

Tämän oppaan avulla varmistat oman ja työyhteisösi hyvinvoinnin niin etä- kuin lähityössäkin. Kun palautuminen käynnistyy jo työpäivän aikana, kuormitustaso jää alhaisemmaksi ja työssä jaksaminen sekä työteho vahvistuvat.

Cover