Kirjailija Toshikazu Kawaguchi
Suomentaja Markus Juslin
Lukija Vuokko Hovatta
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Alkuteos Kohi ga Samenai Uchi ni
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523769144
Ilmestymispäivä 26.01.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Kahvia ja aikamatkailua 1
Kirjastoluokka 84.2

Ennen kuin kahvi jäähtyy

Jos voisit matkata ajassa taaksepäin, mitä haluaisit muuttaa?

Japanilaisen Toshikazu Kawaguchin esikoisromaanissa Ennen kuin kahvi jäähtyy tokiolainen kahvila kääntää asiakkaidensa elämän ylösalaisin

Syrjäisellä sivukujalla Tokiossa sijaitsee viehättävä kahvila Funiculi Funicula, joka on tarjoillut tarkkaan valikoituja kahvilaatuja asiakkailleen jo yli sadan vuoden ajan. Paikalliset ihmiset kuitenkin kuiskailevat, että kahvila tarjoaa myös jotakin aivan muuta: mahdollisuuden matkustaa ajassa.

Yhden kesän aikana neljä asiakasta astuu sisään kahvilaan toiveenaan tehdä aikamatka. Se ei kuitenkaan ole yksinkertaista, ja siihen liittyy monia sääntöjä. Tärkein niistä on, että aikamatka voi kestää vain niin kauan, kuin kahvi kupissa pysyy lämpimänä.

Nämä neljä asiakasta pääsevät kohtaamaan kahvilassa ja aikamatkoillaan rakkautta, surua, suurenmoista iloa ja kirveleviä kyyneliä. He saavat mahdollisuuden korjata menneisyyden virheitä ja tavata uudelleen rakkaita ihmisiä, joita he eivät enää koskaan uskoneet näkevänsä. He löytävät samalla myös sen, mikä tekee jokaisesta meistä meidät: yhteyden toisiin ihmisiin.

Toshikazu Kawaguchin esikoisteos on tunteikas, eriskummallinen, arvoituksellinen ja persoonallinen romaani, joka lämmittää lukijan sydäntä kuin kupillinen vastakeitettyä kahvia.

Cover