Kirjailija Paul McCartney
Suomentaja Pasi Rakas Jääskeläinen,Timo Korppi
Alkuteos The Lyrics
Genret Henkilökuvat ja elämäkerrat Tietokirjat
ISBN 9789523764057
Ilmestymispäivä 17.11.2021
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 874
Koko (mm x mm) 228 x 274
Kirjastoluokka 78.993

Elämä & sanat

Ikonisen lauluntekijän muistelmat

Elämä & sanat kertoo Paul McCartneyn ja hänen laulujensa vertaansa vailla olevan tarinan, joka on jättänyt syvän jäljen populaarikulttuurin maailmanhistoriaan.

Näyttävässä kaksiosaisessa teoksessa Paul McCartney kertoo elämästään ja taiteestaan laulujensa avulla. Vuosien varrella McCartney ei ole kirjoittanut päiväkirjoja, mutta hänellä on satoja lauluja, jotka omalla tavallaan ajavat saman asian. Niiden kautta välittyvät erilaiset elämäntilanteet, paikat ja tunnelmat, jotka ovat olleet tärkeitä hänelle ja hänen uralleen.

Kirjaan valittujen 154 laulun sanat kattavat McCartneyn koko elämän aina varhaisesta nuoruudesta Beatlesiin, Wingsiin ja soololevyihin asti. McCartney kertoo tilanteista, joissa laulut on kirjoitettu, inspiraation lähteinä toimineista ihmisistä ja paikoista sekä siitä, mitä hän ajattelee niistä nyt.

Elämä & sanat sisältää paljon ennennäkemätöntä materiaalia McCartneyn henkilökohtaisesta arkistosta – luonnoksia, kirjeitä, valokuvia – joiden ansiosta tämä teos on myös visuaalinen dokumentti yhdestä kaikkien aikojen suurimmasta lauluntekijästä.

Upea teoskokonaisuus sisältää kaksi kovakantista kirjaa säilytyskotelossa.

Cover

Ei muita julkaisuja kirjailijalta