Kirjailija Mick Wall
Suomentaja Anssi Eriksson
Kansi Orion Books
Alkuteos Dark Desert Highway
Genret Harrasteet Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789523764149
Ilmestymispäivä 23.10.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Kirjastoluokka 78.993

Dark Desert Highway

Eaglesin tarina

Kantrirockin suuruus

Tunnetun musiikkikirjailija Mick Wallin Dark Desert Highway kertoo Yhdysvaltain myydyimmän yhtyeen myrskyisän menestystarinan

Glenn Freyn ja Don Henleyn vuonna 1971 perustama Eagles onnistui tekemään kantrirockista trendikästä, ja yhtyeestä tuli Yhdysvalloissa suosittu jo ensimmäisellä levyllään. Kaikkein myydyimmät albuminsa The Greatest Hits ja Hotel California yhtye julkaisi vuonna 1976.

Vuonna 1980 yhtye hajosi sisäisiin erimielisyyksiin – tai jäi 14 vuoden tauolle, kuten he itse asian ilmaisivat. Vuonna 1994 Eagles palasi yhteen ja levytti Hell Freezes Over -albumin. Yhtye on jatkanut albumien tekoa ja kiertueita tähän päivään saakka. Eagles on myynyt levyjä enemmän kuin mikään muu yhtye Yhdysvalloissa – enemmän kuin The Rolling Stones ja Led Zeppelin yhteensä.

Dark Desert Highway on klassinen rock-yhtyeen tarina: musiikillisten lahjakkuuksien ilmiömäistä nousua menestykseen seurasi luksuselämää, seksiä ja huumeita, mutta myös räiskyviä riitoja musiikillisesta suunnasta, väkivaltaa ja katkeria eroja.

Cover