Kirjailija Veronica Henry
Suomentaja Kristiina Vaara
Kansi Sanna Sporrong
Alkuteos Christmas at the Beach Hut
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524032520
Ilmestymispäivä 13.11.2024
Sidosasu Jättipokkari
Sarja Rantamaja 3
Kirjastoluokka 84.2

Joulu rantamajassa

Tähtien tuiketta talvisella rannalla

Veronica Henryn lämmin ja lempeä hyvän mielen romaani Joulu rantamajassa muistuttaa ystävyyden ja yhteisöllisyyden voimasta.

Lizzy Kinghamille joulunalusaika on perinteisesti ollut vuoden kiireisintä: ympäripyöreiden työpäivien lisäksi hän on aina valmistellut joulun alusta asti itse ja ennättänyt niin lasten joulujuhliin kuin kuusiostoksillekin. Tänä vuonna mikään ei kuitenkaan tunnu oikein miltään, sillä Lizzie on jäänyt työttömäksi ja aikuistuvilla lapsilla on omat menonsa. Kukaan ei tunnu tarvitsevan häntä.

Kun anoppi ilmoittaa saapuvansa viettämään joulun perheen kanssa, Lizzie punoo suunnitelman. Hän karkaa viettämään joulua ystävänsä rantamajassa. Pienessä rantakaupungissa saisi ainakin olla rauhassa, ja kotona tuskin kukaan edes huomaisi Lizzien poissaoloa, vai huomaako sittenkin? Kun käy ilmi, että usealla muullakin on ollut sama ajatus, joulusta rannalla muodostuu valoisa yhdessäolon juhla täynnä yllätyksiä.

Joulu rantamajassa on Veronica Henryn Rantamaja-sarjan kolmas osa, jossa idyllisestä Everdenestä kuoriutuu omintakeinen joulukylä.

Cover