Kirjailija Kale Puonti
Kansi Perttu Lämsä
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523762718
Ilmestymispäivä 07.01.2022
Sidosasu E-kirja
Sarja Pasilan Myrkky 4
Kirjastoluokka 84.2

Aribo

Huumekauppaa ja rakkauspetoksia

Kale Puontin Pasilan Myrkky -dekkarisarjan neljännessä osassa Aribossa huumeita kauppaavat rikolliset myyvät myös petollista lempeyttä ja läheisyyttä, joista moni on valmis maksamaan mitä tahansa.

Nigerialainen rikollisjärjestö on joutunut Tukholmassa massapidätysten kohteeksi, mutta osa rikollisista on onnistunut pakenemaan lain kouraa Helsinkiin. Järjestöllä on kontollaan huume- ja ihmiskauppaa sekä nettipetoksia, ja Tukholman tuliaiset tietävätkin vain lisää harmaita hiuksia niin Pesoselle kuin muille Kaartamon ryhmän dekkareille Pasilassa.

Samuel Aribo on pieni tekijä kansainvälisen rikollisjärjestön rattaissa. Köyhyys ajoi nuoren nigerialaisen rakennusmiehen kotimaastaan, mutta rikollisen urasta tai kylmästä, harmaasta Suomesta hän ei ollut koskaan haaveillut saati niistä mitättömistä paskakeikoista, joissa petoksella huijataan rakkaudenkipeiden naisten rahat.

Kale Puontin Pasilan Myrkky -dekkarit huokuvat kirjailijan poliisityövuosista kertynyttä kokemusta. Aribossa jyrkät rajat jälleen hämärtyvät, sillä rikollisenkin vaatteiden alta voi pilkistää ihmiskaupan uhrin iho.

Cover