Joulukalenteriarvonnat

Bazarin Facebook-sivun joulukalenterin arvontojen säännöt

 1. Kampanjan järjestäjä
  Bazar Kustannus, Lönnrotinkatu 18 A, 00120 HELSINKI, Y-tunnus 0599340-0.
 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kampanjaan saavat osallistua vähintään 13 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
 3. Kampanjaan osallistuminen ja osallistumisaika
  Kampanjaan voi osallistua Bazar Kustannuksen Facebook-sivulla. Jokaiseen joulukalenteriarvontaan osallistutaan erikseen kyseisen kalenteriluukun yhteydessä annettujen ohjeiden mukaisesti. Osallistumisaika alkaa heti, kun arvonnasta on ilmoitettu Facebookissa, ja päättyy kyseistä arvontaa koskevassa julkaisussa ilmoitettuna ajankohtana. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä osallistumisessa. Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa järjestäjän käyttöön, ei Facebookille. Osallistumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvontaa koskevassa päivityksessä Facebookissa.
 4. Palkinnot ja voitonjako
  Arvottavien palkintojen määrä, sisältö ja arvo kerrotaan kyseistä arvontaa koskevassa julkaisussa. Arvonta suoritetaan viimeistään kolmen arkipäivän sisällä osallistumisajan päättymisestä.
 5. Voittajille ilmoittaminen, henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
  Kunkin kampanjaan osallistuneen tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan osallistumisen tunnistamiseksi sekä voitosta ilmoittamista ja palkintojen postitusta varten. Voittajille ilmoitetaan Facebookin kautta viimeistään kolmen arkipäivän sisällä osallistumisajan päättymisestä. Voittajien nimet voidaan julkaista Facebookissa Bazar Kustannuksen sivulla. Palkinnon lunastamiseksi voittajan on otettava ohjeiden mukaisesti yhteyttä järjestäjään 31.12.2022 mennessä.