Ystävänpäivään sopiva lukunautinto toisiaan etsivästä pariskunnasta

Brittikirjailija Leah Mercerin esikoisteos Kun kerran kohtasimme on riipaiseva kuvaus viikonlopusta, johon mahtuu koko elämä. Romanttinen Pariisi antaa puitteet rakkaustarinalle, joka imaisee lukijan tapahtumien pyörteisiin. Romaani oli ehdokkaana Romantic Novel of the Year -palkinnon saajaksi Isossa-Britanniassa.

Zoe tietää, että se ei ollut hänen syynsä. Se oli onnettomuus. Eikä Edward todellakaan syytä Zoea, mutta tämän katkerat sanat kummittelevat vieläkin Zoen mielessä. Siitä on nyt kaksi vuotta, vaikka tuntuu kuin se olisi tapahtunut eilen. Edward tietää, että heidän pitäisi yhdessä päästä eteenpäin, mutta Zoe ei ole varma, haluaako hän edes yrittää.

Viikonloppu Pariisissa saattaa olla pariskunnan viimeinen mahdollisuus löytää toisensa, mutta sattuma eksyttää heidät toisistaan jo rautatieasemalla. Ilman rahaa ja puhelinta Zoen on yritettävä löytää Edward – ja samalla heidän molempien pitää tavoittaa toisistaan jotain, joka kerran oli. Löytävätkö Zoe ja Edward lopulta toisensa? Onko heillä kaiken jälkeen vielä edessään yhteinen tulevaisuus?

Leah Mercer on kotoisin Nova Scotiasta, Kanadasta. Hän kirjoitti ensimmäisen romaaninsa 13-vuotiaana ja lähetti sen kustantajille, mutta sai vastaukseksi vain liudan rohkaisevia hylkäyksiä. Nuori Leah keskittyi sen jälkeen yleisurheiluun. Valmistuttuaan yliopistosta hän aloitti uran journalistina ja muutti Lontooseen miehensä ja pienen poikansa kanssa. Leah Mercerin toinen romaani The Man I Thought You Were julkaistiin Isossa-Britannissa heinäkuussa 2017.

Leah Mercer
Kun kerran kohtasimme
Alkuteos Who We Were Before
Suomentanut Taina Helkamo
304 sivua | Saatavana painettuna kirjana ja sähkökirjana
Ilmestymispäivä 13.2.2018