Tutustu Bazarin kevään 2018 kirjoihin

Kevään kirjakatalogimme on ilmestynyt! Uutuuslistamme tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen niin kotimaista kuin käännettyäkin tieto- ja kaunokirjallisuutta. Löydä huippukirjojen hurma!

Kevään kiinnostavimpiin tietokirjoihin kuuluu mm. maratoonari Tarja Virolaisen Juoksijan sielu, joka avaa juoksemisen syvintä olemusta Virolaisen omien kokemusten ja asiantuntijahaastatteluiden valossa. Huippusuosittu mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssenin Vahva opastaa parantamaan sisäistä vahvuutta ja norjalaispedagogien Anne Lene Johnsen ja Elin Natås auttavat matikanopinnoissa kirjallaan Ymmärrä matematiikkaa. Kevään tietokirjoissa vietetään myös vuosi avaruudessa, kuullaan musiikin pelastavasta voimasta ja tutustutaan lehmien sielunelämään. 

Kaunokirjojen puolella kotimaisia uutuuksia ovat Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen taidedekkarisarjan toinen osa Sakset tyynyn alla ja Karoliina Sallinen-Pentikäisen #vauvavuosi, joka tuo hormoninhuuruisia terveisiä vauvaperheestä. Rikoskirjallisuuden ystäviä hemmotellaan toimittajataustaisen brittikirjailija Fiona Bartonin psykologisella esikoistrillerillä Leski ja ruotsalaisen esikoiskirjailijan Susanna Janssonin dekkarilla Uhrisuo. Kevään kirjoihin kuuluvat myös odotetut uutuudet tutuilta kirjailijoilta Alan Bradley, Lucinda Riley, Jenny Rogneby ja Nina George. Loppukevät tuo tullessaan suloisen Pirkko Punarinnan, joka etsii kadonnutta polkupyöräänsä Eppu Nuotion kirjoittamassa ja Saara Vallinevan taidokkain pienoismallein kuvitetussa ihastuttavassa satukirjassa.

Tutustu kevään kaikkiin uutuuksiin alla olevasta luettelostamme! Julkaisu avautuu isommaksi klikkaamalla sitä.