Toukokuun timanttiset uutuuskirjat

Lucinda Rileyn huippusuositun Seitsemän sisarta -sarjan seitsemäs osa, Sebastian Fitzekin piinaava uutuustrilleri, Ryhmä Halme -dekkarisarjan kolmas osa, Gardajärven aurinkoisiin maisemiin sijoittuva unohtumaton tarina, viihdyttävää vertaistukea aikuiselämän haasteisiin ja itsetuntemusta kehittävä täytettävä kirja – toukokuussa ilmestyi runsaasti upeita uutuuksia! Tutustu kaikkiin toukokuun uutuuskirjoihin täällä!

Kirja minusta itsestäni (suom. Timo Korppi) on täytettävä kirja, joka auttaa sinua ymmärtämään, millainen olet. Kirja sisältää kysymyksiä, jotka koskevat muistojasi, vahvuuksiasi, ystäviäsi, salaisuuksiasi ja ajatuksiasi. Mikä oli lapsuutesi suurin unelma? Jos elämäsi olisi elokuva, mikä se olisi? Jos voisit muuttaa kolme asiaa elämässäsi, mitkä ne olisivat? Nämä ja monet muut aihepiireittäin esitetyt kysymykset auttavat sinua tutkimaan syvintä olemustasi. Sitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ihmisen. Saatavilla painettuna kirjana. Ilmestymispäivä: 3.5.

Lue lisää kirjasta >>

Kun Allie avaa isoäitinsä talosta löytämänsä kirjeen, hänen koko elämänsä kääntyy päälaelleen. Kirjeen yllättävät salaisuudet uhkaavat satuttaa hänen kaikkein rakkaimpiaan, ja hän palkkaa yksityisetsivän selvittämään, mitä hänen edesmenneelle äidilleen tapahtui kesänä ennen kuin Allie syntyi. Catherine Isaac kutoo Sekainen ihana elämämme -kirjassa (suom. Pirjo Ruti) unohtumattoman kertomuksen menetyksestä, rakkaudesta ja ystävyydestä aurinkoisen Gardajärven rannalla. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 6.5.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Turkulaisesta boutiquehotellista löytyy kuuluisa valokuvamalli kuolleena. Rikoskomisario Halmeen ryhmä alkaa tutkia tapausta rikosylikonstaapeli Ann-Mari Forsmanin johdolla Halmeen ollessa matkoillaan. Kun paikallisen abiporukan vappujuhlien jäljiltä tehdään uusi karmea löytö, paine löytää vastauksia kasvaa hermoja koettelevaksi. Ryhmä Halme -dekkarisarjan kolmannessa osassa Hymytyttö Tomas Gads kuorii kerros kerrokselta esiin tavallisten lähiöperheiden salaisuuksia ja paljastaa, mitä kaikkea kauniiden hymyjen taakse voi kätkeytyä. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 11.5.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Tuntuvatko aikuiselämän haasteet välillä käsittämättömän vaikeilta? Katie Kirbyn Oispa kaljaa (suom. Pasi Rakas Jääskeläinen) ei tarjoa ainuttakaan neuvoa niiden kohtaamiseen, mutta luvassa on viihdyttävää vertaistukea ja lohdutusta. Tämä kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka räpiköivät aikuiselämän laineilla pysyäkseen pinnalla. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 18.5.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Sebastian Fitzekin piinaava trilleri Matkustaja 23 (suom. Sanna van Leeuwen) vie lukijan risteilyalukselle, jonka käytävillä kulkee kuolema. Viisi vuotta sitten poliisipsykologi Martin Schwartz menetti vaimonsa ja lapsensa, kun he katosivat jäljettömiin kesken luksusristeilyn. Heidän kohtalonsa ei koskaan selvinnyt. Tragedian edelleen piinaama Schwartz saa viestin iäkkäältä kirjailijalta, joka väittää tietävänsä Martinin perheen kohtalon ja pyytää häntä saapumaan The Sultan of the Seas -laivan kyytiin. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 27.5.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Lucinda Rileyn rakastetun Seitsemän sisarta -sarjan seitsemännessä osassa on tullut vihdoinkin aika kertoa Meropen, puuttuvan sisaren, tarina. Kadonnut sisar -romaanissa (suom. Hilkka Pekkanen ja Tuukka Pekkanen) sisarukset Maia, Ally, Tähti, CeCe, Tiggy ja Electra avaavat salaisuuksien solmuja ja vievät jälleen huikaisevalle matkalle Tyynen valtameren tuliperäisiltä saarilta aina Irlannin smaragdinvihreille nummille asti. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 31.5.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Uutuuspokkarit

Toukokuussa ilmestyi kaksi uutuuspokkaria. Christian Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan kahdeksas osa Ruska repäisee lukijan keskelle Lapin koskematonta luontoa. Lucinda Rileyn Perhosten huone (suom. Tuukka Pekkanen) kätkee sisäänsä monta unohtumatonta henkilöhahmoa, kihelmöiviä juonen käänteitä, rakkautta sekä salaisuuksia, joiden ei koskaan pitänyt paljastua.

 

Äänikirjauutuudet

Uutuuskirjojen lisäksi toukokuussa ilmestyi äänikirjat myös kahdesta vanhemmasta suosikista. Andreas Schlieperin ja Heike Reinecken viihdyttävä tietokirja Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä (suom. Heli Naski) pitää sisällään tarinoita ja anekdootteja kuuluisien karvapalleroiden ja heidän kaksijalkaisten purkinavaajiensa elämästä. Volker Kutscherin Babylon Berlin (suom. Heli Naski) vie 1920-luvun syntiseen Berliiniin ja aloittaa nuoresta komisario Gereon Rathista kertovan dekkarisarjan. Kirjojen pohjalta on tehty myös tv-sarja Babylon Berlin.