Bazarin kirjailijat Turun kirjamessuilla

5.-7.10.2018 järjestettävät Turun messut keräävät yhteeen noin 650 esiintyjää, noin 400 ohjelmanumeroa ja satoja näytteilleasettajia. Tule kuuntelemaan Bazarin ajankohtaisia kirjailijoita ja ostamaan uutuskirjoja messuhinnoin Rosebudin osastolta! Messut ovat avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-18, sunnuntaina klo 10-17.

 
Kirjailijakuva: Laura Elo

Hanna Velling: Kirjosieppo
Vellingin esikoiskirja kuvaa lämpimän realistisesti ja raikkaasti kolmekymppisen Annan selviytymistä sokkierosta ja arjesta pienen lapsen kanssa.

Pe 5.10. klo 15.25-16.10, Onerva-lava
Esikoiskirjapaneelissa mukana Hanna Velling: Kirjosieppo (Bazar), Terhi Tarkiainen: Pure mua (Tammi), Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu (Gummerus), Enni Vanhatapio: Absentia (Gummerus), Anneli Suusaari: Ei sinne yllä myrskysää (Karisto). Haastattelijana Päivi Haanpää. Heti haastattelun jälkeen Hanna Velling on tavattavissa ja signeeraa kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.

 
Kirjailijakuva: Mikael Soininen

Eppu Nuotio ja Pirkko Soininen: Sakset tyynyn alla
Nuotion ja Soinisen taidedekkarisarjan toisessa osassa alla dokumettiohjaaja Salome Virta sukeltaa taidemaailman mysteereihin Berliinissä.

La 6.10. klo 14.00-14.30, Atria-lava
Aki Wahlman kokkaa kasviruokaa yhdessä Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen kanssa ja haastattelee kirjailijoita. Heti haastattelun jälkeen kirjailijat ovat tavattavissa ja signeeravat kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.

La 6.10. klo 15.15-15.30,osasto A/22
Eppu Nuotio ja Pirkko Soininen oppilaiden haastateltavina Turun seudun äidinkielen opettajien osastolla.

Su 7.10. klo 15.00-15.30, Fiore-lava
Dekkarikeskustelussa mukana Pirkko Soininen ja Tappajan vaisto -dekkarin kirjoittanut Matti Laine, haastattelijana Päivi Kuntze.


Kirjailijakuvat: Anna Nuotio, Saara Vallineva
 

Eppu Nuotio ja Saara Vallineva:
Pirkko Punarinta ja kadonnut polkupyörä
La 6.10. klo 12.00-12.30, Ilonin ihmemaa
Pirkko Punarinta asuu ystäviensä kanssa Pikkusaarella. Mutta voi, eräänä päivänä hän kadottaa pyöränsä. Mikä neuvoksi? Tule tutkimaan Pirkon pihapiiristä rakennettua kiehtovaa pienoismaailmaa ja etsimään yhdessä kadonneita esineitä. Sopii 3–5-vuotiaille. Heti ohjelman jälkeen kirjailijat ovat tavattavissa ja signeeravat kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.


Kirjailijakuva: Ilkka Mattila

Björn Weckström:
Myyttien muotoilija – Taiteilijan elämäkerta

La 6.10. klo 14.20-14.40, Kallas-lava
Jo yli 60 vuoden mittaisen uran tehnyt kuvaveistäjä ja korumuotoilija Björn Weckström kertoo omaelämäkerrassaan Lapponia-korujen ja muiden teostensa synnystä ja niiden vastaanotosta sekä uransa kiinnostavista käänteistä. Haastattelijana Päivi Kuntze. Heti haastattelun jälkeen Björn Weckström on tavattavissa ja signeeraa kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.       


Kirjailijakuva: Nauska

Matti Laine: Tappajan vaisto
Laineen neljännessä Vitikka-dekkarissa kovaksikeitetty alamaailmapomo Elias Vitikka sotkeutuu luksusveneiden kauppaan Tallinnassa.

Su 7.10. klo 10.30-10.45, osasto A/22
Matti Laine oppilaiden haastateltavana Turun seudun äidinkielen opettajien osastolla.

Su 7.10. klo 15.00-15.30 Fiore-lava
Dekkarikeskustelussa mukana Matti Laine ja Sakset tyynyn alla -kirjan toinen kirjoittaja Pirkko Soininen, haastattelijana Päivi Kuntze. Heti haastattelun jälkeen Matti Laine on tavattavissa ja signeeraa kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.  


Kirjailijakuva: Noora Näppilä

Karoliina Sallinen-Pentikäinen: #vauvavuosi
#vauvavuosi kuvaa lämpimän realistisesti kolmekymppisen kaupunkilaispariskunnan Usvan ja Juhan matkaa vanhemmuuden hämmentävässä maailmassa.

Su 7.10. klo 13.35-14.00, Onerva-lava    
Perhe tunteiden tantereena. Millainen tunteiden kirjo kietoutuu extremelajiin nimeltä vanhemmuus ja perhe-elämä? Keskustelemassa #vauvavuosi-kirjan kirjoittanut perhebloggari ja kirjailija Karoliina Sallinen-Pentikäinen sekä Perhe ja tunteet -kirjan toinen toimittaja, perhetutkija Petteri Eerola. Haastattelijana Päivi Kuntze. Heti haastattelun jälkeen Karoliina Sallinen-Pentikäinen on tavattavissa ja signeeraa kirjaansa Rosebudin osastolla A/68.  

Bazarin kirjat myynnissä messuilla Rosebudin osastolla A/68.
Turun Kirjamessujen koko ohjelmaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.kirjamessut.fi.