Tammikuun tiukat uutuuskirjat

Uusi kirjavuosi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin, ja tässä kuussa saamme nauttia neljästä uutuuskirjasta sekä kahdesta uudesta pokkarista. Lisäksi koko tammikuun ajan kirjakaupoissa ympäri maan vietetään Kirjalla kuntoon -teemakuukautta.

Aivo- ja kognitiotieteen tohtori Susan Peirce Thompson kertoo Syömisen punainen lanka – Aivot painonhallinnan apuna -uutuuskirjassaan (suom. Sirpa Parviainen) havainnollisesti, miten omat aivomme estävät meitä laihtumasta ja miten voimme vapautua ruokaan liittyvistä himoista. Syömisen punainen lanka antaa suuntaviivat, joita noudattamalla pääset lopullisesti eroon dieettikierteestä.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Fiona Bartonin vuosi sitten ilmestynyt psykologinen trilleri Leski nousi myös suomalaisten lukijoiden suosioon. Bartonin faneille on nyt lisää jännitystä tarjolla, sillä hänen toinen kirjansa Lapsi (suom. Pirkko Biström) on saapunut kirjakauppoihin! Uutuuskirjassa pieni uutinen sanomalehdessä kertoo rakennustyömaalta löytyneestä, vuosia sitten haudatusta vastasyntyneen lapsen ruumiista. Suurin osa lehden lukijoista tuskin edes vilkaisee uutista, mutta kolmen naisen elämän se mullistaa täysin.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Tunnetko perinteikkään rahan kirnuamisen taidon? Tiedätkö kuka on Yleisradion toimittajan paras kaveri? Onko asumistuki uusi heroiini? Kalle Isokallion uutuuskirja Vaalikiimaa Impivaarassa on häpeilemätön opas vaalivuoden parhaiden edustajien valintaan. Lue ja valmistaudu äänestämään!

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Katja Kärjen esikoisromaani Jumalan huone kertoo kolmen naisen kautta pohjoiskarjalaisen Martikaisen suvun tarinan 1930-luvulta nykyaikaan. Suvun kaapeissa piilotellaan rumia luurankoja, tekoja, joita ei voi antaa anteeksi ja joista ei puhuta, mutta jotka koko ajan äänettömästi huutavat olemassaoloaan. Kärjen monisärmäisessä esikoisteoksessa kuuluu vahvan ja vivahteikkaan kertojan ääni, joka herättää pohtimaan naiseutta, menneiden sukupolvien selviytymistä ja anteeksiantoa. Jumalan huone on saatavilla kirjakaupoista 29.1.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Tammikuussa on ilmestynyt myös kaksi pokkariuutuutta. Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski (suom. Pirkko Biström) kertoo totuuden monista kasvoista. Lääkäri ja aivotutkija Kaja Nordengenin mielenkiintoinen tietokirja Ainutlaatuiset aivot (suom. Susanna Paarma) taas summaa yhteen kaiken, mitä nykyään tiedämme aivoista.

 

Hyvinvointi on aina ajankohtainen teema vuoden alussa, ja kirjakaupoissa ympäri maan vietetäänkin taas Kirjalla kuntoon -teemakuukautta. Kokosimme verkkokauppaamme valikoiman teemaan sopivia kirjoja, jotka saat nyt 25 %:n alennuksella koko tammikuun ajan!

Siirry verkkokauppaan >>