Uutuuskirjasta keinoja läsnäolon ja sisäisen vahvuuden lisäämiseen

Hetkessä elämistä voi harjoitella ja se on taito, jonka voi oppia. Norjalainen mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen kertoo kirjassaan Vahva, miten voimme parantaa omaa elämänlaatuamme pienin askelin. Kirja täydentää mentaalivalmennusta käsittelevän trilogian, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Suomessakin suuren suosion saaneet kirjat Paras ja Helvetinviikko.

Olet vahvempi kuin luuletkaan. Olet täysin rauhallinen, mitä tahansa tapahtuukin. Stressi, häiriöt, ärsykkeet – mikään ei vaikuta sinuun. Ajatuksesi ovat keskittyneet siihen, mitä juuri nyt teet. Välillä nostat katseesi ja huomaat mukavia asioita ympärilläsi. Päivän mittaan saat vielä lisää energiaa. Utopiaako? Ei, vaan jokaisen saavutettavissa oleva tila, sanoo mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen. Ratkaisu on sisäisen voiman harjoittaminen.

Kirjassaan Vahva Larssen esittelee kahdeksan asiaa, joita on hyvä lisätä elämäänsä, ja kahdeksan asiaa, joista kannattaa luopua. Saat konkreettisia keinoja kasvattaa sisäistä vahvuutta ja läsnäoloa tässä ja nyt. Pienilläkin valinnoilla on valtava vaikutus hyvinvointiisi, joka päivä. Käyttäytymisen muutos lähtee ajattelutavan muutoksesta.

Erik Bertrand Larssen (s. 1973) on Norjan suosituimpia mentaalivalmentajia ja luennoitsijoita. Larssen on koulutukseltaan upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijä. Työskenneltyään vuosia finanssialalla hän perusti oman yrityksen, jossa hän valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviä taiteilijoita. Larssenin aiemmat kirjat Paras ja Helvetinviikko on käännetty jo 13 kielelle, ja ne ovat nousseet monessa maassa bestsellerlistojen kärkeen.

Erik Bertrand Larssen: Vahva
Alkuteos Nå! Grip øyeblikket, det er alt du har
Suomentanut Susanna Paarma
253 sivua | Saatavana painettuna kirjana ja sähkökirjana
Ilmestymispäivä 2.1.2018