Nuoruuden odysseia hippiajan Euroopassa

Uutuuskirja Hippi on Paulo Coelhon omaelämäkerrallisin teos. Se kertoo rosoisesta vaiheesta aikuisuuden kynnyksellä ja hippikulttuurista nuoren Coelhon omien kokemusten pohjalta. Kertomus polveilee ja pulppuilee yhtä vapaana kuin 70-luvun hippisukupolvi, ja siinä voi kuulla myös kokemuksen tuoman lempeän itseironian.

Karla istuu Damin aukiolla ja odottaa. Hän on päättänyt lähteä hippivaellukselle Kathmanduun Magic Busilla, ja selvänäkijä on luvannut, että hänen matkakumppaninsa ilmestyy pian. Paikalle saapuu pitkätukkainen, brasilialainen Paulo, joka huomaa kauniin hippitytön. Lähdetään matkalle, rakastutaan. Niin yksinkertaista ja niin monimutkaista se on.

Brasilialainen kirjailija Paulo Coelho (s. 1947) on yksi maailman suosituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Hänen kirjojaan on julkaistu 81 kielellä 170 maassa, ja niitä on myyty yhteensä yli 225 miljoonaa kappaletta. Coelho on Brasilian kirjallisuusakatemian jäsen, ja hän on voittanut 115 kirjallisuuspalkintoa ympäri maailman. Vuonna 2007 hänet nimettiin YK:n rauhanlähettilääksi.

Bazar Kustannus Oy on alusta alkaen toiminut Coelhon suomalaisena kustantajana ja on julkaissut kirjailijalta suomeksi kaikkiaan 18 romaania, kaksi mietelausekokoelmaa ja vuodesta 2007 vuosikalentereita, joihin on koottu hänen ajatuksiaan. Paulo Coelhon kaikkein tunnetuin kirja on Alkemisti.

Paulo Coelho: Hippi
Alkuteos Hippie
Suomentanut Antero Tiittula
256 sivua
Saatavana painettuna kirjana, sähkökirjana ja äänikirjana
Ilmestymispäivä 2.10.2018