Marraskuun mahtavat uutuuskirjat

Ikonisen Paul McCartneyn muistelmateos, karismaattisen Dave Grohlin kauan odotettu omaelämäkerta, rikollispomon lesken erikoinen elämäntarina, Sebastian Fitzekin hyytävä trilleri, Jill Mansellin lämminhenkinen romaani – marraskuussa ilmestyi monta upeaa uutuuskirjaa! Tutustu kaikkiin marraskuun uutuuksiimme täällä.

Ikkunapaikka 7A (suom. Heli Naski) on lentokoneeseen sijoittuva hyytävä trilleri miehestä, joka joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa. Jännityksen mestari Sebastian Fitzek tempaisee uutuustrillerissään lukijan kilometrien korkeuteen lennolle, jolta selviämisestä ei ole takeita. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 1.11.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Mohlinin & Nyströmin Toinen sisko (suom. Jänis Louhivuori) kuljettaa lukijan pirullisen murhatutkimuksen käänteisiin. Entisestä FBI-agentista, John Adderleysta, kertovan dekkarisarjan räjähtävä toinen osa on psykologisesti voimakas ja hermoja kihelmöivä dekkari, jonka juonenkäänteet salpaavat hengityksen. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 9.11.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Satu – Alamaailman rautarouva on karu ja naisnäkökulmansa vuoksi harvinaislaatuinen kuvaus rikollisesta elämästä ja sen seuraamuksista. Kirjan kirjoittaja Kale Puonti on tutustunut Satu Anderssoniin jo poliisina toimiessaan ja seurannut tämän elämän käänteitä pitkään. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 11.11.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Jill Mansellin Kolme ihanaa asiaa sinusta (suom. Pirjo Ruti) on sydänjuurista kiinni nappaava romaani kolmesta toisilleen vieraasta naisesta, joiden elämät kietoutuvat yllättävällä tavalla toisiinsa. Mansellin uutuusromaani on yhtä tervetullut ja lämmin kuin kuppi kuumaa teetä sadesäällä. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 15.11.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Elämä & sanat (suom. Pasi Rakas Jääskeläinen ja Timo Korppi) kertoo Paul McCartneyn ja hänen laulujensa vertaansa vailla olevan tarinan, joka on jättänyt syvän jäljen populaarikulttuurin maailmanhistoriaan. Näyttävässä teoksessa McCartney kertoo elämästään ja taiteestaan laulujensa kautta. Upea teoskokonaisuus sisältää kaksi kovakantista kirjaa säilytyskotelossa. Ilmestymispäivä: 17.11

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

 Feministiseen kulttuuriin erikoistunut tohtori Elinor Cleghorn kertoo kirjassaan Sairas ja viallinen (suom. Veli-Pekka Ketola) naisista lääketieteen historiassa. Kirja valottaa naisten asemaa lääketieteessä aina antiikin Kreikan vaeltelevan kohdun myytistä noitavainoihin, 1800-luvun hysteerisinä pidettyihin naisiin ja nykyaikaan saakka. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 18.11.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Nirvanassa ja Foo Fightersissa maailmanmaineeseen noussut Dave Grohl on yksi rakastetuimmista rocktähdistä. Tositarinoita (suom. Simo Liikanen) on kokoelma hetkistä Grohlin elämän varrelta. Se on rehellinen muotokuva poikkeuksellisesta elämäntarinasta, joka kuitenkin koostuu tavallisista eletyn elämän hetkistä. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 19.11

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Uutuuspokkarit

Marraskuussa ilmestyi kaksi uutuuspokkaria.  Bernard Cornwellin kirjasarjan 12. osassa Kuninkaiden miekka (suom. Natasha Vilokkinen) Uhtredin kohtalona on seistä kilpimuurin sydämessä kahden kuninkaan taistellessa. Tallinnan terminaattori -kirjassa Sami Lotila kertoo Olev Annuksen, suomalaisen kehonrakennuksen maailmanmestarin, uskomattoman elämäntarinan.