Maaliskuun mainiot uutuuskirjat

Maaliskuun uutuuskirjat vievät 1930-luvun Berliiniin, maitokahvintuoksuiseen Pariisiin, Englannin vehreälle maaseudulle, Lounais-Suomen poliisiin ja Leonardo da Vincin elämän käänteisiin. Katso tästä kaikki maaliskuun uutuudet!

Volker Kutscherin Babylon Berlin -dekkarisarja jatkuu! Sarjan toisessa osassa komisario Gereon Rath ryhtyy tutkimaan kuuluisan mykkäfilmitähden kuolemantapausta. Työtä kuitenkin vaikeuttavat myllerrykset hänen yksityiselämässään. Vuoden 1930 Berliiniin sijoittuva Mykkä kuolema (suom. Veera Kaski) on nyt saatavilla kirjakaupoista.

Lue lisää kirjasta >>

Agnès Martin-Lugandin Huolet pois, elämä on helppoa (suom. Päivi Pouttu-Delière) on odotettu jatko-osa Dianen tarinalle, joka alkoi viime elokuussa ilmestyneessä kirjassa Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia (suom. Kirsi Tanner). Maitokahvintuoksuinen tarina vie Eiffel-tornin kupeeseen etsimään lääkettä särkyneelle sydämelle.

Lue lisää kirjasta >>

Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -romaani aloitti huikean kirjasarjan, jonka jokaisessa osassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Sarjan kolmannessa osassa vanhan kirjakaupan pölyiset niteet johdattavat ujon ja hiljaisen Tähden sata vuotta aiemmin eläneen Floran uskomattomiin vaiheisiin ja itsensä löytämisen tielle. Tähden on vihdoin aika loistaa, astua varjoista valoon.

Kirjailija Lucinda Riley saapuu saapuu Suomeen 20.–22.3. juhlistamaan Varjon sisar -uutuuskirjan (suom. Hilkka Pekkanen) julkaisua sekä tapaamaan suomalaisia lukijoita. Katso lisätiedot vierailusta ja yleisölle avoimista esiintymisistä täältä.

Lue lisää kirjasta >>
Tutustu kirjasarjaan >>

Tomas Gadsin Pirulainen on uuden kotimaisen dekkarisarjan häijy avausosa. Se sukeltaa rikostutkimuksen myötä pahuuden ytimeen ja Lounais-Suomen poliisiin vasta perustetun erikoistiimin keskinäisiin suhteisiin. Sitä mukaa kun tapauksen tutkinta etenee ja tunnistamattoman ruumiin taustat alkavat hahmottua, kääntyvät esiin ihmismielen pimeimmät loukot. Pirulainen on saatavilla kirjakaupoista 21.3. mennessä.

Lue lisää kirjasta >>

Paulo Coelhon rakastetut teokset Brida ja Valon Soturin käsikirja ilmestyvät nyt uusina, kovakantisina lahjakirjoina. Brida on kertomus nuoresta ja kauniista irlantilaisnaisesta, joka lähtee etsimään viisautta. Herkkyyttä ja iloa tulviva tarina puhuu kaikkia ihmissydämen kieliä. Valon Soturin käsikirja kutsuu jokaista etsimään unelmaansa, syleilemään elämän epävarmuutta ja toteuttamaan omaa ainutlaatuisuuttaan – löytämään itsestään Valon Soturin. Teoksen alkusanat on kirjoittanut Jenni Haukio, ja molemmat kirjat on suomentanut Sanna Pernu. Brida ja Valon Soturin käsikirja saapuvat kirjakauppoihin 25.3.

Lue lisää Bridasta >>
Lue lisää Valon Soturin käsikirjasta >>

Leonardo da Vinci oli visionääri, jonka kyky yhdistää taidetta ja tiedettä teki hänestä historian luomisvoimaisimman neron. Tunnettu elämäkerturi Walter Isaacson on luonut Leonardon muistiinpanojen pohjalta kiehtovan ja inspiroivan teoksen, joka paljastaa tieteilijän, taiteilijan ja ihmisen vertaansa vailla olevien saavutusten takana. Uutuuselämäkerta Leonardo da Vinci (suom. Tero Valkonen) saapuu kirjakauppoihin 28.3. mennessä.

Lue lisää kirjasta >>

 

Maaliskuussa kauppoihin on saapunut myös kaksi uutuuspokkaria! Lucinda Rileyn Myrskyn sisar (suom. Hilkka Pekkanen) on Seitsemän sisarta -kirjasarjan toinen osa. Kirja johdattaa Allyn tarinan myötä Norjaan, vuonojen ja metsien kauneuteen. Tutustu pokkariin täällä.

Ann Rosmanin Sukellus syvyyksiin (suom. Anu Koivunen) vie rikostarkastaja Karin Adlerin tällä kertaa vihreille ja myrskyisille Orkneysaarille. Suolaisen meriveden pirskahduksilla maustetussa mysteerissä menneisyys ja nykyhetki sekä fakta ja fiktio yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Lue pokkarista lisää täältä.

Mainiota maaliskuuta upeiden uutuuskirjojen parissa!