Maaliskuun mahtavat uutuuskirjat

Maaliskuun uutuuskirjamme vievät matkalle uusiin maailmoihin. Kaunokirjallisuudessa pääosaan nousevat monenlaiset ihmissuhteet, tietokirjamme taas johdattavat pohtimaan uskoa ja ihmislajin asemaa yhtenä eläinlajeista.

Tomas Gadsin viime keväänä ilmestynyt Pirulainen aloitti uuden kotimaisen dekkarisarjan, jonka ytimenä on Lounais-Suomen poliisin erikoistiimi Ryhmä Halme. Sarjan toisessa osassa Halmeen ryhmä joutuu koville, kun yksi tiimin jäsenistä jäävätään tutkinnasta ja toinen häipyy omin luvin Venäjälle seuraamaan rikoksen jälkiä. Tomas Gadsin uutuusdekkari Luopiot saatavilla 10.3. mennessä painettuna, e-kirjana ja äänikirjana.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Ihmislaji edustaa maapallomme miljardi lajia sisältävässä elämän sukupuussa ainoastaan pientä oksan versoa. Me ihmiset pidämme itseämme poikkeuksellisena lajina, mutta mikä oikeastaan erottaa meidät muista eläinlajeista? Adam Rutherford vie meidät uutuuskirjassaan mielenkiintoiselle matkalle tutkimaan eri elämänmuotoja. Uusinta tutkimustietoa sisältävä Luomakunnan kruunu (suom. Veli-Pekka Ketola) osoittaa, että me ihmisetkin olemme loppujen lopuksi vain eläimiä, mutta auttaa samalla ymmärtämään, kuinka omanlaisia me niiden joukossa olemme. Mielenkiintoinen tietokirjauutuus saatavilla 12.3. mennessä painettuna ja e-kirjana.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Lucinda Rileyn huikeaan maailmanmenestykseen nousseen Seitsemän sisarta -kirjasarjan odotettu viides osa vie uskomattomalle matkalle Skotlannin ylängöiltä Espanjan Granadaan ja sieltä aina New Yorkin parrasvaloihin asti. Villieläinten hoitajana työskentelevän herkän Tiggyn tarinan kertova Kuun sisar (suom. Hilkka Pekkanen) saatavilla 18.3. mennessä painettuna kirjana ja e-kirjana. Seitsemän sisarta -kirjasarjasta voit lukea lisää täältä.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Henkisyys ja hengellisyys ovat samaa juurta, mutta tarkoittavat eri asioita. Henkisyys ilmenee korkeimpien arvojen äärelle hiljentymisenä, hengellisyys puolestaan uskona jumaliin ja tuonpuoleiseen todellisuuteen. Kun törmäämme ilmiöihin, joita emme ymmärrä, alkaa mielikuvituksemme kehittää teorioita, joilla selittää ne. Professori Timo Airaksisen Jäähyväiset uskonnolle on ajatuksia herättävä ja viihdyttävä analyysi ihmisen mielikuvituksen hengellisestä ulottuvuudesta ja siitä, mitä sillä voi pahimmillaan ja parhaimmillaan saada aikaan. Kiinnostava uutuusteos saatavilla 24.3. mennessä painettuna, e-kirjana ja äänikirjana.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Hanna Vellingin uutuusromaani Kutsumaton kertoo perheen hajoamisesta ja uuden syntymisestä. Toisen murhe on toisen onni, vaan miltä tuntuu ottaa vastuu molemmista? Entä millaista on, kun uusperhekuvio tuo monta kutsumatonta ihmistä osaksi uutta elämää? Hauska ja haikea ihmissuhderomaani eksien, nyksien ja bonusperheenjäsenten elämästä saatavilla 26.3. mennessä painettuna ja e-kirjana.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Pokkariuutuudet

Heti maaliskuun alussa kauppoihin ilmestyi myös kaksi uutuuspokkaria. Louise Pennyn Kylmän kosketus (suom. Raimo Salminen) jatkaa herkullista Three Pines -dekkarisarjaa. Sarjan toisessa osassa jäätävät tuulet puhaltavat suoraan Three Pinesin kylään, mutta jotain vielä hyisempää on rikoskomisario Armand Gamachen kintereillä. Sarjan kolmas osa Kuukausista julmin (suom. Susanna Paarma) ilmestyy huhtikuussa, uutuuskirjan lukunäyte löytyykin jo nettisivuiltamme

Ranskalaisen Katherine Pancolin pokkarina ilmestynyt Aina ei tapahdu surullisia asioita (suom. Lotta Toivanen) on kuin kauan odotettu sukukokous. Tarkkanäköinen kerronta ja tapahtumien yllättävä absurdius eivät pyytele anteeksi, ja Pancol tempaa lukijan varmalla otteella mukaansa elämän karusellin vastustamattomaan kieputukseen.

 

Toivotamme antoisia hetkiä uutuuskirjojemme parissa, pidättehän huolta itsestänne ja läheisistänne!