Loppuvuoden loistavat uutuuskirjat

Joulukuun uutuusromaanimme virittävät joulutunnelmaan, vievät linnoitusvankilan uumeniin ja tutustuttavat loistohotellin arkeen 1980-luvun Lontoon sykkeessä. Tutustu näihin sekä joulukuun viihdyttäviin äänikirjauutuuksiimme täällä!

Vuosi on lähestymässä loppuaan, ja joulunalusaika tuo mukanaan Englannin kovimman lumimyrskyn vuosikausiin. Yorkshiren nummien keskellä seisoo hiljainen majatalo, joka kohtalon oikusta tarjoaa suojan kuudelle joulunviettoon matkustavalle ihmiselle lumituiskun suljettua maantiet. Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa (suom. Ullamarja Kankaanranta) lämmittää kuin takkatuli pakkaspäivänä – täydellinen lukunautinto juhlakauteen! Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 3.12. 

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Ann Rosmanin Marstrandin myrkyttäjä (suom. Anu Koivunen) jatkaa rikoskonstaapeli Karin Adlerista kertovaa dekkarisarjaa. Tarina vie lukijan linnoitusvankilan uumeniin, jossa murhamysteerin jäljet johtavat yli 200 vuoden päähän ja linnoituksen historian ainoaan naispuoliseen vankiin, Metta Fockiin. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 9.12. 

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin naiset (suom. Anu Koivunen) on viihdyttävä romaani salaisuuksista, perhesuhteista ja luksushotellin arjesta 1980-luvun Lontoon sykkeessä. Se on toinen osa samannimisestä luksushotellista ja sen omistajista kertovassa sarjassa. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 13.12. 

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Uutuuspokkarit

Joulukuussa ilmestyi myös kaksi uutuuspokkaria. Korkki kiinni! (suom. Timo Korppi) on supersuositun Stumppaa tähän! -kirjan kirjoittajan, Allen Carrin, opas alkoholiriippuvuuden hallintaan. Cecilia Samartinin romaanissa Kolibri (suom. Susanna Paarma) kohtalokas hyppy tuntemattomaan johdattaa kaksi ihmistä matkalle, jonka päässä siintävät toivo ja anteeksianto.

Äänikirjauutuudet

Uutuuskirjojen lisäksi 27.12. julkaistiin äänikirjana Frank Schätzingin kiihkeätempoinen ekojännäri Pedot (suom. Heli Naski). Se on hyytävä romaani vedenalaisesta katastrofista ja tiedemiehistä, jotka taistelevat pelastaakseen ihmiskunnan tulevaisuuden. Äänikirjan lukee Krista Kosonen, joka myös näyttelee romaanin pohjalta tekeillä olevassa kansainvälisessä tv-sarjassa. 

Joulukuussa julkaistiin myös neljä uutta äänikirjaa Juha Vuorisen tuotannosta: kaikkien tosi-tv-ohjelmien perverssi jälkeläinen Toisenlaiset Tempparit, omakotitalorakentamisen syvään naulapäähän sukeltava Vuorisen raksapäiväkirja, takavuosien Suuri seikkailu -tv-ohjelmaa parodioiva Viimeinen suuri seikkailu sekä Vuorisen veikeimmät novellit vuosilta 2004–2010 sisältävä Helmiä hanurista.