Hyppää sisältöön

Jari Lahdenoja, Aleksi Lahdenoja, Miikka Väisänen, Lasse Lecklin

Copas y tapas

Erilaisia tapoja

Herkuttele kotimaisilla tapaksilla!

Copas y Tapas -kirjaan on koottu vuosien varrella kertyneitä reseptejä aina klassikoksi muodostuneista yleisön suosikeista ravintolan tuoreimpiin tuotoksiin. Kaikki kirjan annokset on helppo muuntaa isompaan pääruokakokoon. Eikä jälkiruokiakaan ole unohdettu!

Helsinkiläinen ravintola Copas y Tapas on tunnettu huippulaatuisista tapaksistaan. Ruoka-annoksissa yhdistyvät skandinaaviset raaka-aineet ja espanjalaiset vaikutteet. Keittiön tyyli on hillityn yksinkertainen ja perustuu laadukkaisiin ja sesongin mukaisiin raaka-aineisiin. Monet ravintolan annoksista valmistetaan puuhiiliuunissa, mutta kirjan reseptit on muokattu toteutettaviksi myös kotikeittiössä.

Viini on ravintolassa tärkeässä roolissa. Sen lisäksi, että viiniä kuluu runsaasti ruoka-annosten tekoon, kaikille ruoille on laadittu viinisuositus. Viinit on valittu niistä suosikkiviineistä, jotka ovat helposti saatavissa ja hinnoiltaan kohtuullisia.

Kirjan herkulliset valokuvat on ottanut Lasse Lecklin.

Jari Lahdenoja Aleksi Lahdenoja Miikka Väisänen Lasse Lecklin

Muut teokset