Kirjailija Camilla Sten
Suomentaja Tiina Sjelvgren
Kansi Emma Graves
Alkuteos En farlig talang
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524030342
Ilmestymispäivä 27.02.2024
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Rebecca Lekman 1
Kirjastoluokka 84.2

Vaarallinen taito

Kyky pahuuteen asuu meistä jokaisessa

Camilla Stenin Vaarallinen taito on kriminaalipsykologi Rebecca Lekmanista kertovan trillerisarjan nopeatempoinen ja veitsenterävä avausosa

Kriminaalipsykologi Rebecca Lekman on muuttanut Yhdysvalloista takaisin synnyinkaupunkiinsa Djursholmiin pitääkseen huolta sairaasta äidistään. Muutto on ollut raskas, sillä Rebecca joutui jättämään Atlantin taakse paitsi lupaavan uransa myös puolisonsa Marian. Eräänä elokuisena iltana Rebeccan yllättää soitto hänen vanhalta kollegaltaan Leolta. Tämä kertoo Rebeccan entisen tyttöystävän Louise von Aschebergin löytyneen juuri julmasti murhattuna omasta kodistaan vauraalta asuinalueelta.

Rebeccaa ei päästetä mukaan rikoksen tutkintaan, joten hän ryhtyy selvittämään surmatyötä omin päin. Miten nuorena kapinallisesta Louisesta tuli alistunut kotiäiti? Ja miksi tämä oli yrittänyt ottaa Rebeccaan yhteyttä vuosien jälkeen juuri ennen kuolemaansa? Mitä lähemmäksi Rebecca pääsee edesmenneen lähipiiriä, sitä vaarallisemmaksi tilanne hänelle käy. Rebecca joutuu pian päättämään, mitä hän on valmis tekemään saadakseen tappajan kiinni.

Camilla Stenin Vaarallinen taito aloittaa kriminaalipsykologi Rebecca Lekmanista kertovan trillerisarjan, joka on täynnä jännitystä, vaaroja ja välähdyksiä ihmismielen pahuuteen.

Cover