Suomentaja Jänis Louhivuori
Kansi Alette Bertelsen
Alkuteos Den andra systern
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523762961
Ilmestymispäivä 09.11.2021
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja John Adderley 2
Kirjastoluokka 84.2

Toinen sisko

Kuinka kauas menneisyyttä voi paeta?

Mohlin & Nyströmin Toinen sisko on John Adderley -dekkarisarjan räjähtävä toinen osa, joka kuljettaa lukijan pirullisen murhatutkimuksen käänteisiin.

Alicia Bjelke on nuori nainen, jonka kasvot ovat ruhjoutuneet niin pahasti, että kukaan ei suostu katsomaan häntä silmiin. Hän on myös nerokas koodari, joka on kehittänyt markkinat mullistaneen treffisovelluksen. Ulkonäkönsä vuoksi Alicia ei uskalla nauttia älynsä ja perustamansa yhtiön menestyksen tuomista parrasvaloista, ja hänen kuvankaunis sisarensa Stella päätyy yrityksen julkiseksi keulakuvaksi. Kunnes hänet yhtäkkiä löydetään murhattuna.

Tapaus päätyy Karlstadissa todistajansuojeluohjelmassa olevan entisen FBI-agentti John Adderleyn pöydälle. Rikosta selvittäessään entisen elämänsä paholaisten jahtaama Adderley joutuu ajetuksi nurkkaan. Pakenemisen sijaan hän päättää kuitenkin kohdata menneisyytensä silmästä silmään, ja Stellan murhan tutkiminen tarjoaa tähän yllättävän tilaisuuden.

John Adderleysta kertovan sarjan toinen osa Toinen sisko on psykologisesti voimakas ja hermoja kihelmöivä dekkari, jonka juoni salpaa hengityksen jokaisella käänteellään.

Cover