Kirjailija Kate Morton
Suomentaja Hilkka Pekkanen
Kansi Eevaliina Rusanen
Alkuteos The Lake House
Kieli suomi
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522796165
Ilmestymispäivä 01.06.2018
Sidosasu Kirja Pokkari
Sivumäärä 672
Koko (mm x mm) 110 x 178
Kirjastoluokka T84.2

Talo järven rannalla

Kuka tietää totuuden?

Kadonnut lapsi...
Kesäkuu 1933. Edevanen perheen idyllinen talo Cornwallissa on valmiina jokavuotista juhannusaaton juhlaa varten. Koko tila odottaa malttamattomana satoja vieraita saapuvaksi. Vaan kun kello lyö kaksitoista ja juhannusaaton ilotulitus alkaa, kaamea tragedia paljastuu. Edevanen perheen kuopus, Theo-vauva, on kadonnut.

Hylätty talo...
Kesäkuu 2003. Lontoolainen rikostutkija Sadie Sparrow lähetetään pakkolomalle pahasti pieleen menneen rikostutkimuksen takia. Sadie vetäytyy rakkaan isoisänsä luo Cornwalliin, mutta joutuu toimettomana pian tuuliajolle. Eräänä päivänä hän löytää umpeenkasvaneen puutarhan keskellä olevan hylätyn talon. Huhu kertoo, että kauan sitten talosta katosi poikavauva kuin tuhka tuuleen.

Salaisuuksien vyyhti...
Samaan aikaan tyylikkään Hampsteadin kodin ullakkohuoneessa kuuluisa kirjailija Alice Edevane jatkaa dekkareiden kirjoittamista. Hänen elämänsä on yhtä tarkkaan harkittua kuin bestsellerinsä. Mutta eräänä päivänä Alicen on vihdoin kohdattava monimutkainen salaisuuksien vyyhti, jota hän on yrittänyt koko elämänsä ajan paeta.

Cover