Suomentaja Sirpa Parviainen
Kansi Laura Noponen
Alkuteos Bright line eating
Genret Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat
ISBN 9789522796172
Ilmestymispäivä 02.01.2019
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 379
Kirjastoluokka 59.34

Syömisen punainen lanka

Aivot painonhallinnan apuna

Loppu laihdutuskuureille

Aivo- ja kognitiotieteen dosentti Susan Peirce Thompson kertoo Syömisen punainen lanka -kirjassaan havainnollisesti, miten omat aivomme estävät meitä laihtumasta ja miten voimme vapautua ruokaan liittyvistä himoista.

Oletko kokeillut dieettejä ja todennut ne tehottomiksi, kerta toisensa jälkeen? Miksi painonpudotus on niin vaikeaa? Ja miksi usein on haasteellista pysyä tavoitepainossa, jonka on työllä ja tuskalla saavuttanut?

Syömisen punainen lanka kertoo vastauksen. Kyse ei ole tahdonvoiman tai moraalin puutteesta, ei kuudesta ateriasta päivässä, tavoitteiden ylös kirjaamisesta eikä edes runsaasta liikunnasta. Kyse on aivoista, jotka ruoka on kaapannut. Mutta vaikka mielemme on altis houkutuksille, ruoan valtaan ei silti tarvitse alistua.

Aivo- ja kognitiotieteen dosentin Susan Peirce Thompsonin kehittämä uraauurtava Bright Line Eating -menetelmä perustuu psykologian ja neurotieteiden uusimpiin tutkimustuloksiin. Syömisen punainen lanka kertoo havainnollisesti, miten aivot toimivat ja miten ne voi valjastaa painonhallinnan avuksi. Kirja opettaa antamaan syömiselle selkeät rajat, joita noudattamalla vapaudut dieettikierteestä ja pääset kestävään painonhallintaan.

Cover

Ei muita julkaisuja kirjailijalta