Kirjailija Anne Mette Hancock
Suomentaja Salla Korpela
Kansi Jussi Jääskeläinen
Alkuteos Pitbull
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523765177
Ilmestymispäivä 04.07.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Kaldan & Schäfer 3
Sivumäärä 368
Koko (mm x mm) 144 x 221
Kirjastoluokka 84.2

Pitbull

Kilpajuoksu kuolemaa vastaan

Tanskalaisen Anne Mette Hancockin Pitbull on terävä trilleri miehestä, joka on päättänyt suojella murhaajan henkilöllisyyttä vaikka viimeiseen henkäykseen asti

Journalisti Heloise Kaldan on ystävystynyt kuolemansairaan Jan Fischofin kanssa tehdessään taustatyötä artikkeliaan varten. Yllättävän sairaskohtauksen aikana Fischof kertoo Kaldanille olleensa vuosia sitten osallisena väkivaltaisessa rikoksessa, joka jäi selvittämättä. Rikoksen pääepäilty tunnettiin nimellä Pitbull.

Toinnuttuaan Fischof vaatii Kaldania olemaan hiljaa kuulemastaan ja varoittaa tiedon vuotamisen johtavan heidät molemmat erittäin suureen vaaraan. Kaldan ei kuitenkaan voi jättää tietoa sikseen ja ryhtyy selvittämään, voisiko iäkäs Fischof olla niin kylmäverinen rikollinen kuin mitä hän kohtauksensa aikana väitti. Kun Kaldan saa selville sekä Fischofin että Pitbullin liittyvän 1990-luvulla tapahtuneeseen nuorten naisten katoamisten sarjaan, hänen on pyydettävä apua poliisiystävältään Erik Schäferiltä.

Anne Mette Hancockin Kaldan ja Schäfer -trillerisarjan kolmas osa Pitbull avaa karmaisevan näkymän rikollisen mielen pimeisiin syövereihin ja asettaa journalistin ja poliisin kilpajuoksuun kuolemaa vastaan heidän selvittäessään rikosta, jonka taustoista myös virkavalta on valmis valehtelemaan.

Cover