Kirjailija Femi Kayode
Suomentaja Katariina Kallio
Kansi Jussi Jääskeläinen
Alkuteos Lightseekers
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523762336
Ilmestymispäivä 07.06.2022
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Philip Taiwo 1
Kirjastoluokka 84.2

Pimeän jäljillä

He tietävät jo, kuka murhaaja on. Nyt heidän täytyy saada selville, miksi miehet murhattiin.

Femi Kayoden dekkarissa Pimeän jäljillä psykologi matkaa Nigerian syrjäseudulle selvittämään syytä kolmen nuoren yliopisto-opiskelijan julmaan murhaan

Kun kolme nuorta yliopisto-opiskelijaa murhataan julmasti nigerialaisessa yliopistokaupungissa, murhat ja niiden tekijät tallentuvat sosiaaliseen mediaan kuvina ja videoina. Koko maailma tietää, kuka opiskelijat murhasi, mutta kukaan ei tiedä miksi. Kun murhien oikeudenkäynti alkaa, pyytää yhden uhrin varakas isä psykologi Philip Taiwoa selvittämään, miksi nuoret miehet surmattiin.

Väkijoukkojen käyttäytymiseen erikoistunut Taiwo ei ole poliisi tai etsivä, mutta yliopistokaupunkiin saavuttuaan hän huomaa, että jokin taho ei halua hänen olevan paikalla eikä varsinkaan selvittävän murhien motiivia. Mutta pian tutkimus muuttuu kilpajuoksuksi kelloa vastaan, sillä kolme murhattua nuorta miestä eivät ole jäämässä tapahtumien ainoiksi uhreiksi.

Femi Kayoden Pimeän jäljillä on Nigerian syrjäseuduille sijoittuva trilleri, jonka syke kiihtyy vääjäämättä aina viimeiselle sivulle asti.

Cover

Lisää kirjailijalta