Kirjailija Unni Drougge
Suomentaja Tiina Sjelvgren
Alkuteos Boven i mitt drama kallas kärlek
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789525635713
Ilmestymispäivä 01.02.2009
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 444
Koko (mm x mm) 142 x 215
Kirjastoluokka 84.2

Pahuudella on rakkauden kasvot

romaani

Pahuudella on rakkauden kasvot on omaelämäkerrallinen romaani, joka näyttää, että rakkauden voima voi muuttua tuhoavaksi. Unni Drougge kertoo itseään säästämättäväkivaltaisesta parisuhteestaan ja siitä, miten hän löysivoimia selviytyä helvetilliseltä tuntuvasta tilanteesta.

Unni elää yhdessä viiden lapsensa kanssa. Hän on kokenut vaikean avioeronja vakiinnuttanut asemansa kirjailijana ja luennoitsijana. Hänen elämänsä muuttuu, kun hän tapaa nuoren Niclaksen.

Unni ja Niclas rakastuvat toisiinsa mielettömästi, mutta pian suhde alkaa vääristyä ja muuttuu väkivaltaiseksi. Ulospäin he näyttävät onnelliselta pariskunnalta,
mutta kotona tilanne on kaikkea muuta kuin idyllinen. Unni matkustaa ympäri Ruotsia luennoimassa naisiin kohdistuvasta väkivallasta, mutta elää itse väkivaltaisessa parisuhteessa. Unni auttaa Niclasta luomaan uraa kirjallisena agenttina, mutta uhraa samalla oman uransa. Pikkuhiljaa Unni menettää otteensa siitä, mikä on hänen elämässään tärkeintä: lapsista, ystävistä, kirjoittamisesta.

Cover

Lisää kirjailijalta

Penetraatio
Kirja,Sidottu