Kirjailija Sanna Fäldt
Kieli suomi
Genret Terveys ja hyvinvointi Tietokirjat
ISBN 9789522797278
Ilmestymispäivä 28.11.2019
Sidosasu Kirja Sidottu
Sivumäärä n. 200
Koko (mm x mm) 135 x 210
Kirjastoluokka 36.13

Nauti työstäsi!

Naisen voimakirja työelämään

Paremman työelämän puolesta

Suomalainen työelämä venyttää äärimmilleen erityisesti naisia. Tutkimusten mukaan naiset oireilevat miehiä enemmän, ja varsinkin väsymys ja univaikeudet ovat selvästi yleisempiä työssäkäyvillä naisilla. Yhä useampi nainen tuntee itsensä jatkuvasti riittämättömäksi ja jopa uupuu työssään.

Samaan aikaan voimauttava johtaminen on nousemassa yritysten tärkeäksi kilpailuvaltiksi. Työn pitää olla merkityksellistä, siitä saa nauttia ja parhaimmillaan työnilo vaikuttaa koko yhteiskuntaan positiivisesti. Naisten tutkitusti vahvat empatia- ja tunneälytaidot ovat omiaan valmentavien ja työntekijöiden vahvuuksiin perustuvien johtamistapojen kehittämisessä.

Nauti työstäsi! ­­­­– Naisen voimakirja työelämään auttaa jokaista naista johtamaan itseään niin että työstä ja arjesta voi saada enemmän iloa. Kirjan harjoitukset ohjaavat parantamaan keskittymiskykyä ja läsnäolemisen taitoa, opettelemaan myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, löytämään omat vahvuudet ja palautumaan työstä. Kirja antaa vinkkejä myös siihen, miten jokainen voi itse ottaa aktiivisen roolin oman työyhteisönsä kehittämisessä.

Cover

Lisää kirjailijalta