Kirjailija Catherine Isaac
Suomentaja Pirjo Ruti
Kansi Satu Kontinen
Alkuteos The World at My Feet
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523769359
Ilmestymispäivä 01.12.2023
Sidosasu Jättipokkari
Sarja Rakkautta ja perhesalaisuuksia
Sivumäärä 464
Koko (mm x mm) 135 x 210
Kirjastoluokka 84.2

Maailma on sinun

Kaksi naista, kaksi maailmaa, yhteinen salaisuus

Catherine Isaacin Maailma on sinun saattelee lukijansa rakkaudentäyteisen kodin turvasatamaan muttei epäröi katsoa suoraan kohti haurasta ihmismieltä ja menneisyyden kipupisteitä.

Ellie on somevaikuttaja, joka kuvaa kymmenille tuhansille seuraajilleen kukoistavaa puutarhaansa ja jakaa istutusvinkkejä. Tykkäyksiä satelee, mutta vain lähipiiri tietää, että Ellie ei ole poistunut kotinsa portista yli kahteen vuoteen. Kun hurmaava joogaohjaaja alkaa lähetellä yksityisviestejä, Ellie ihastuu, mutta kauanko kulissia voi pitää yllä?

Ellien äiti Harriet loi 1990-luvulla uraa maailman kriisialueiden uutistoimittajana. Hänen työtään ohjasi yksi periaate: uutisaiheisiin oli pidettävä henkilökohtainen etäisyys. Tämän periaatteen Harriet tietoisesti unohti Romaniassa, jossa hänen elämänsä muuttui lopullisesti.

Maailma on sinun on Catherine Isaacin kolmas suomennettu romaani. Se on kyynelkanavat avaava kuvaus menneisyyden rikkomista ihmisistä, rakkauden parantavasta voimasta ja toivosta, joka ei koskaan katoa.

Cover