Kirjailija Marie Kondo
Alkuteos Kurashi at Home
Genret Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789523765801
Ilmestymispäivä 28.04.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Kirjastoluokka 68

Kurashi

Iloa säkenöivä elämä

Valitse oma ihanne-elämäsi

Marie Kondo jatkaa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen KonMari-metodinsa soveltamista uutuusteoksessaan Kurashi – Iloa säkenöivä elämä.

Kurashi on japania ja tarkoittaa elämisen tapaa, ”kuinka viettää päivänsä auringonlaskuun asti”. Tässä kirjassa menestyskirjailija ja suosittujen Netflix-sarjojen tähti Marie Kondo kertoo omasta kurashistaan ja tarjoaa inspiraatiota ja syvällisiä ajatuksia siitä, miten rakentaa koti – ja elämä – joka säkenöi iloa.

Kurashissa Marie Kondo raottaa oman kotinsa ovea. Kirja on kuvitettu noin 200 värivalokuvalla Kondosta ja hänen perheestään tekemässä asioita, jotka säkenöivät heille iloa. Kondo ohjaa lukijaa ajattelemaan omaa ihanne-elämäänsä ilman turhia rajoitteita ja kehittymään ihmiseksi, joka tekee tietoisia, merkityksellisiä valintoja elämässään, olivat ne sitten aineellisia tai aineettomia. Kun lukija on tunnistanut ihanne-elämäntapansa, se ohjaa kaikkia muita asioita hänen elämässään aina sisustuksesta jokapäiväisiin tapoihin toimia.

Kauniit valokuvat ja ajatuksia inspiroiva teksti auttavat lukijaa visualisoimaan oman ihannekotiympäristönsä aina seesteisistä makuuhuoneista elämäntäyteisiin olohuoneisiin ja iloa tuoviin kaappeihin ja ruokakomeroihin.