Kirjailija Luke Smitherd
Suomentaja Risto K. Träff
Kansi Sami Saramäki
Alkuteos The Stone Man
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523763876
Ilmestymispäivä 18.03.2022
Sidosasu E-kirja
Sarja Kivimies 1
Kirjastoluokka 84.2

Kivimies

Kukaan ei tiedä mistä se tuli. Kukaan ei tiedä miksi se on täällä.

Luke Smitherdin Kivimies-kirjassa maailma joutuu kaaokseen, kun valtava kivinen hahmo ilmestyy tyhjästä keskelle kaupunkia ja aloittaa tappavan vaelluksen kohti tuntematonta määränpäätä

Kun kaksi ja puoli metriä korkea kivinen patsas ilmestyy yhtäkkiä keskelle Coventryn keskustoria eräänä aurinkoisena päivänä, luulee reportteri Andy Pointer kyseessä olevan jonkinlainen julkisuustempaus. Niin luulevat kaikki muutkin, kunnes kivinen mies lähtee liikkeelle, marssii läpi lähimmän talon julkisivun, murskaa sen sisällä olevat ihmiset ja jatkaa matkaansa.

Kun poliisin, hallituksen ja armeijan yritykset pysäyttää kivisen miehen järkähtämätön marssi osoittautuvat toivottomiksi, on maailman huulilla kolme kysymystä: Mistä kivinen mies tuli? Minne se on matkalla? Ja tärkeimpänä, mitä se haluaa?

Andy päättää löytää vastaukset kysymyksiin ja saada aikaan elämänsä uutisreportaasin. Halki Ison-Britannian ja toiselle puolen Atlanttia vievän takaa-ajon aikana hänelle alkaa kammottava pala kerrallaan valjeta totuus kivisestä miehestä, jonka määränpäässä odottaa jotakin veret seisauttavaa.

Luke Smitherdin kauhua, jännitystä ja katastrofitarinaa yhdistelevä Kivimies vie lukijan eturivin paikalle seuraamaan kivisen miehen tuhoisaa marssia.

Cover

Lisää kirjailijalta

Kivimies
Kirja,Sidottu