Kasvuvaihetta elävä Bazar vahvistaa joukkojaan

15 vuotta sitten perustettu Bazar Kustannus Oy on viime vuosina kasvattanut markkinaosuuttaan. Vastatakseen uusiin haasteisiin kustantamo on rekrytoinut kaksi uutta työntekijää sekä tehnyt organisaatiomuutoksia.

Tietokirjoista vastaava toimituspäällikkö Ilpo Jäppinen on nimitetty kustannuspäälliköksi, ja hän toimii myös toimituksen esimiehenä. Kaunokirjallisuudesta sekä lasten- ja nuortenkirjoista vastaa edelleen toimituspäällikkö Maria Saari. Myynti- ja markkinointipäällikkö Kristina Forsström on nimitetty liiketoimintapäälliköksi, vastuualueinaan myynti, markkinointi ja viestintä. Hänen tiimissään työskentelevät markkinoinnin spesialistiksi nimitetty Katariina Vuori sekä toukokuun alussa Bazarilla työnsä aloittaneet tiedottaja Minttu Nikkilä ja myyntikoordinaattori Heidi Klavus.

”Olemme viime vuosina tehneet huomattavia strategisia muutoksia kustannusohjelmaamme kasvattamalla tietokirjojen osuutta sekä julkaisemalla entistä enemmän kotimaista kirjallisuutta käännöskirjojen rinnalla. Kustantamon kirjamyyntiä ovat viime aikoina vauhdittaneet lukuisat onnistumiset, kuten John Williamsin romaani Stoner, Marie Kondon huippusuositut KonMari-kirjat, Yuval Noah Hararin tietoteos Sapiens – Ihmisen lyhyt historia sekä tänä keväänä julkaistu Lenita Airiston omaelämäkerta Elämäni ja isänmaani. Onnistuneiden muutoksien myötä myynnin lähdettyä kasvu-uralle vahvistamme nyt joukkojamme myynnin ja viestinnän osalta pystyäksemme vastaamaan kasvaneen markkinaosuutemme mukanaan tuomiin haasteisiin”, kertoo kustantamon johtaja Markus Lähdesniemi.

Lisätietoa:
kustantamon johtaja Markus Lähdesniemi, 050 404 2253, [email protected]

Kustantamon henkilökunnan yhteystiedot